Λανουά: «Κανένα πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, καθαρή η φάση του Ρέτσου» - Σοβαρά λάθη από Σιδηρόπουλο!

Λανουά: «Κανένα πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, καθαρή η φάση του Ρέτσου» - Σοβαρά λάθη από Σιδηρόπουλο!

Sportal newsroom 19:07 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 07.10.2024

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Στεφάν Λανουά, ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις από τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η έβδομη αγωνιστική της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, έκανε το πρώτο βίντεο όπου εξηγεί τις αμφισβητούμενες φάσεις. Συγκεκριμένα, ο ίδιος στάθηκε στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ΑΕΚ - Παναιτωλικός, Ατρόμητος - Βόλος και ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός.

Όσον αφορά το ντέρμπι «αιωνίων», ο Λανουά αναφέρθηκε στη φάση με τον Παναγιώτη Ρέτσο, που κάνει επαφή της μπάλας με τα χέρια του και τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποια παράβαση, ενώ την ίδια άποψη εξέφρασε και για το πέναλτι που ζήτησαν οι «κιτρινόμαυροι» στο Αγρίνιο σε πτώση του Περέιρα μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Τι αναφέρει ο κανονισμός για το χέρι του Ρέτσου και το πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:30 - 06.10.2024

Τι αναφέρει ο κανονισμός για το χέρι του Ρέτσου και το πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός (vid)

Το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ολοκληρώθηκε με παράπονα των «πράσινων» για τη διαιτησία του Ζίμπερτ, και οι διαμαρτυρίες αφορούσαν κυρίως τη φάση του Ρέτσου. Τι αναφέρει ο κανονισμός της IFAB για το χέρι.

Για το πέναλτι που κέρδισε ο Λεβαδειακός κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Γάλλος είπε ότι σωστά ο διαιτητής του αγώνα έδειξε την άσπρη βούλα, καθώς υπάρχει παράβαση, ενώ σχετικά με τον αγώνα στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Βόλο είδε σοβαρά λάθη από τον Τάσο Σιδηρόπουλο, διότι δεν δίνει κόκκινη κάρτα στον Ασεχνούν παρά το γεγονός ότι είδε και ο ίδιος τη φάση στο μόνιτορ του VAR, ενώ στη συνέχεια δίνει μεν κόκκινη στον Μπρόρσον του Ατρόμητου, αλλά την έδωσε κατόπιν υπόδειξης του VAR, Παπαπέτρου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την ανάλυση του Λανουά για τις επίμαχες φάσεις της 7ης αγωνιστικής: