Λανουά: «Σωστό το πέναλτι στην OPAP Arena, έπρεπε να δοθεί κόκκινη στον Ατρόμητο»
i

©intime

Λανουά: «Σωστό το πέναλτι στην OPAP Arena, έπρεπε να δοθεί κόκκινη στον Ατρόμητο»

Sportal newsroom 18:47 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:47 - 01.10.2024

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Στεφάν Λανουά, ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις από τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η έκτη αγωνιστική της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, έκανε το πρώτο βίντεο όπου εξηγεί τις αμφισβητούμενες φάσεις. Συγκεκριμένα, ο ίδιος στάθηκε στις αναμετρήσεις Αστέρας AKTOR - ΛεβαδειακόςΟΦΗ - Παναιτωλικός, Λαμία - Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός - Ατρόμητος αλλά και στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

Όσον αφορά το παιχνίδι ανάμεσα στους Αρκάδες με τον Λεβαδειακό ανέφερε πως η επαφή του αμυντικού του Λεβαδειακού με το χέρι ήταν σε φυσική θέση και κάπως έτσι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι.

Ο Λουτσέσκου... τρελαίνεται για τον Βαγιαννίδη, η ΑΕΚ θέλει να τον κάνει «νέο Μπρινιόλι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:28 - 01.10.2024

Ο Λουτσέσκου... τρελαίνεται για τον Βαγιαννίδη, η ΑΕΚ θέλει να τον κάνει «νέο Μπρινιόλι»

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός, ο Λουτσέσκου έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον παίκτη, ο οποίος βρίσκεται ψηλά και στη λίστα του Αλμέιδα.

Στη συνέχεια μιλώντας για το ΟΦΗ - Παναιτωλικός σχολίασε ότι το μαρκάρισμα του Νους ήταν καθαρή περίπτωση κόκκινης κάρτα, αφού πάει και με τα δύο πόδια πάνω στον αντίπαλό του.

Σχετικά με την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Πανσερραϊκό τόνισε ο διαιτητής έπρεπε να είχε αφήσει τη φάση στο γκολ των γηπεδούχων και να σφυρίξει μετά αν θεωρούσε ότι υπάρχει φάουλ.

Μιλώντας για το Ολυμπιακός - Ατρόμητος ο Λανουά ανέφερε ότι το μαρκάρισμα του Μπράνσον πάνω στον Γουίλιαν ήταν με μεγάλη ένταση και έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα στον παίκτη των Περιστεριωτών.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη φάση του πέναλτι της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι το χέρι του αμυντικού των Πρασίνων είναι μακριά από το σώμα και κάπως έτσι ορθώς δόθηκε πέναλτι.