«Καθάρισε» την Μπρεστ από ημίχρονο η Λανς και έρχεται... κεφάτη στο ΟΑΚΑ

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Καθάρισε» την Μπρεστ από ημίχρονο η Λανς και έρχεται... κεφάτη στο ΟΑΚΑ

Sportal newsroom 17:54 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 25.08.2024

Η Λανς ντούμπλαρε τις νίκες της στο γαλλικό πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρας της Μπρεστ με 2-0, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τα playoffs του Conference League.

Το «2 στα 2» πέτυχε στο γαλλικό πρωτάθλημα η Λανς, που επικράτησε εύκολα 2-0 της Μπρεστ στο στάδιο «Bollaert-Delelis», στο ενδιάμεσο των δύο αναμετρήσεών της με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs του Conference League.

Ο Γουίλ Στιλ προχώρησε σε μερικό ροτέισον ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ, αλλάζοντας πέντε παίκτες σε σχέση με την 11άδα του αγώνα της περασμένης Πέμπτης (22/8), αλλά αυτό δεν φάνηκε να επηρεάζει το ρυθμό της ομάδας του, που προηγήθηκε στο 19΄ με τον Τσάβες και διπλασίασε τα τέρματά της στο 45΄, με αυτογκόλ του Λε Καρντινάλ, μετά από προσπάθεια του Αγκιλάρ.

Η Λανς έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, αλλά μετά το 60΄ κατέβασε... στροφές, εξοικονομώντας δυνάμεις ενόψει του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης (29/8). Να σημειωθεί ότι η αντίπαλος των «πρασίνων» τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μασάντο (που είχε μπει αλλαγή) στο 87΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Γουίλ Στιλ παρέταξε τους Σαμπά, Γκραντί (75΄ Χουσάνοφ), Ντάνσο, Μεντίνα, Αγκιλάρ, Ντιούφ (90΄ Φρανκόβσκι), Τσάβες (75΄ Μασάδο), Ζαρούρι (65΄ Φουλτζίνι), Σοτοκά, Λαμπό Λασκαρί (75΄ Σατριάνο).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!