Με το... δεξί η Λανς στο πρωτάθλημα πριν τον Παναθηναϊκό

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Με το... δεξί η Λανς στο πρωτάθλημα πριν τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 20:04 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:11 - 18.08.2024

Στο πρώτο της παιχνίδι στη Ligue 1 η Λανς επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Ανζέ, λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός κατέβαλλε υπερπροσπάθεια κόντρα στον Άγιαξ, αλλά στο... θρίλερ της διαδικασίας των πέναλτι ηττήθηκε και αποκλείστηκε από το Europa League, με αποτέλεσμα να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Conference League.

Και συγκεκριμένα στα playoffs της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λανς, η οποία λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με το Τριφύλλι, ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην Ligue 1, με εκτός έδρας νίκη (0-1) επί τη Ανζέ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, είχαν αρκετές καλές στιγμές και χάρη στο γκολ του Σαΐντ στο 28ο λεπτό πήραν το προβάδισμα και έφτασαν στη νίκη στο πρώτο τους επίσημο ματς για φέτος.

Η ενδεκάδα της Λανς: Σάμπα, Γκραντίτ, Ντάνσο, Μεντίνα, Αγκιλάρ, Τσάβες (65΄Μασάδο), Τόμασον, Μεντί (72΄Ντιούφ), Φουλγκίνι (65΄Ντα Κόστα), Σότοκα, Σαΐντ (72΄Λασκαρί).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!