Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λανς

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λανς

Γιώργος Σακελλαρίου 20:46 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 22.08.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν προχώρησε σε κάποια έκπληξη στην ενδεκάδα για το ματς με τη Λανς. Βασικοί Ιωαννίδης και Τετέ.

Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα εξαιρετικά δύσκολο και κρίσιμο ματς.

Το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τη Λανς στη Γαλλία, για τα playoffs του Conference League και ο τεχνικός της ομάδας Ντιέγκο Αλόνσο δεν προχώρησε σε κάποια έκπληξη στην ενδεκάδα.

Θα ξεκινήσει τους δέκα από τους έντεκα του αγώνα με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και η μοναδική αλλαγή είναι ο Τετέ στη θέση του Μαντσίνι.

Φυσικά σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, υπάρχουν εννέα αλλαγές. Στο τέρμα, λοιπόν, θα είναι ο Ντραγκόβσκι, δεξί μπακ θα παίξει ο Κώτσιρας και αριστερό ο Μλαντένοβιτς.

Στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού θ' αγωνιστούν οι Ίνγκασον, Γεντβάι. Στα χαφ θα είναι οι Αράο, Τσέριν. Δεξιά θα παίξει ο Τετέ, αριστερά ο Τζούριτσιτς και ο Μπακασέτας θα είναι πίσω από τον Ιωαννίδη, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Φουλάρει για Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ και ο Αμορίμ έριξε το σύνθημα: «Θα περιμένουμε μέχρι τέλους για την πρώτη επιλογή»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:28 - 22.08.2024

Φουλάρει για Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ και ο Αμορίμ έριξε το σύνθημα: «Θα περιμένουμε μέχρι τέλους για την πρώτη επιλογή»

Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ Ρούμπεν Αμορίμ αναφέρθηκε στην επιθυμία του να έρθει στην ομάδα ο διεθνής φορ του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης.

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Η Λανς, παράλληλα, θα παραταχθεί με 3-4-1-2. Στο τέρμα θα είναι ο Σαμπά και τριάδα στην άμυνα οι Γκραντί, Ντάνσο, Μεντίνα. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Φρανκφόσκι, Τόμασον, Ντιούφ, Ματσάντο και ο Περέιρα ντα Κόστα θα είναι πίσω από τους Σοτόκα και Σαϊντ, οι οποίοι είναι το επιθετικό δίδυμο.

Δείτε την διάταξη των Γάλλων

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!