Η Λανς πούλησε τον βασικό της σέντερ φορ στη Μαρσέιγ έναντι 30 εκατ. ευρώ
i

©om.fr

Η Λανς πούλησε τον βασικό της σέντερ φορ στη Μαρσέιγ έναντι 30 εκατ. ευρώ

Sportal newsroom 21:28 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 13.08.2024

Η Λανς, που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στο Conference League αν αποκλειστεί από τον Άγιαξ, πούλησε τον 21χρονο σέντερ φορ, Έλιε Γουαχί στη Μαρσέιγ.

Τον βασικό της κεντρικό επιθετικό πούλησε η Λανς! Η γαλλική ομάδα, με την οποία θα «κονταροχτυπηθεί» ο Παναθηναϊκός αν αποκλειστεί από τον Άγιαξ, έδωσε τον Έλιε Γουαχί στη Μαρσέιγ, που τον... γλυκοκοίταζε εδώ και καιρό.

Ο Γάλλος άσος αποκτήθηκε πέρυσι από τη Λανς, όντας η εναλλακτική λύση από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν παραχώρησε τον Λιβάι Γκαρσία. Στη μία και μοναδική σεζόν που αγωνίστηκε με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας κατέγραψε 36 συμμετοχές, μετρώντας 12 γκολ και 4 ασίστ.

Η Μαρσέιγ τον έκανε τελικά δικό της, βγάζοντας το ποσό των 30 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της, με τη Λανς να χάνει τον βασικό της σέντερ φορ λίγο πριν αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Παναθηναϊκός - Άγιαξ για τα playoffs του Conference League.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!