Στο «ψυγείο» ο Λαόθ μετά το νέο ρεσιτάλ με τις κάρτες (vid)
i

Ο Ματέου Λαόθ τιμωρεί τον Λιονέλ Μέσι με κίτρινη κάρτα/©Photo by Evrim Aydin/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

Στο «ψυγείο» ο Λαόθ μετά το νέο ρεσιτάλ με τις κάρτες (vid)

Κώστας Τόπας 15:31 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 20.08.2024

Έχοντας δείξει συνολικά 31 κίτρινες και 4 κόκκινες κάρτες στα τελευταία τρία παιχνίδια, η CTA αποφάσισε να τον βάλει στο «ψυγείο».

Αρνητικός πρωταγωνιστής έχει εξελιχθεί ο Ματέου Λαόθ. Ο Ισπανός ρέφερι αφού πρώτα βρέθηκε στο στόχαστρο για το... ρεκόρ των 18 καρτών που έδειξε στον αγώνα ανάμεσα σε Αργεντινή και Ολλανδία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λίγες ημέρες αργότερα ξαναχτύπησε. Στο καταλανικό ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ (1-1), ο διεθνής ρέφερι έδειξε συνολικά 15 κίτρινες κάρτες και δύο κόκκινες.

Ο Λαόθ χτύπησε ξανά: Απέβαλε τον Σαμπαόλι στο 17' με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση (vid)
LA LIGA

08:16 - 05.01.2023

Ο Λαόθ χτύπησε ξανά: Απέβαλε τον Σαμπαόλι στο 17' με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση (vid)

Ο Ισπανός ρέφερι, Ματέου Λαόθ χτύπησε ξανά με κάρτες! Αυτή τη φορά έβγαλε δύο κίτρινες στον Χόρχε Σαμπαόλι στην ίδια φάση και τον απέβαλε στο 17', στον αγώνα της Σεβίλλης με την Λινάρες στο Copa Del Rey.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Λαόθ στον αγώνα της Σεβίλλης με την Λινάρες, πλησίασε τον πάγκο των Σεβιγιάλων για να δείξει κίτρινη κάρτα στον Αργεντινό τεχνικό. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έδειξε νέα κίτρινη κάρτα στον προπονητή της Σεβίλλης, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς προπονητή.

Ετσι, όπως αναφέρει σε δημοσίευσή της η «Marca», αποφασίστηκε από τους αρμόδιους να μείνει εκτός ορισμών ο Λαόθ τουλάχιστον για τα παιχνίδια της προσεχούς αγωνιστικής.