Για πάντα στην Ίντερ ο Λαουτάρο Μαρτίνες: Δέχθηκε την «χρυσή» προσφορά ανανέωσης των «νερατζούρι»

Κοντά στην ανανέωση ο Λαουτάρο Μαρτίνες

i

© Glomex

Για πάντα στην Ίντερ ο Λαουτάρο Μαρτίνες: Δέχθηκε την «χρυσή» προσφορά ανανέωσης των «νερατζούρι»

Κώστας Τόπας 15:06 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 31.05.2024

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ αποφάσισε να αποδεχθεί νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με την Ίντερ, παρατείνοντας την παραμονή του έως τον Ιούνιο του 2029.

Ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορική επιτυχία των «νερατζούρι» στο 20ο Scudetto τους υπό τον Σιμόνε Ιντζάκι αυτή τη σεζόν, σκοράροντας 24 γκολ και δίνοντας έξι ασίστ σε 33 αγώνες πρωταθλήματος, κερδίζοντας τον τίτλο του MVP της Serie A για το 2023-24.

Ο Λαουτάρο έχει λίγο περισσότερο από δύο χρόνια από το τρέχον συμβόλαιό του με την Ίντερ, ωθώντας τον σύλλογο να αρχίσει να εργάζεται για μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία για να δεσμεύσει τον Αργεντινό επιθετικό του. Ο ατζέντης του Αλεχάντρο Καμάνο ήταν σε στενή επαφή με τους ιθύνοντες των «νερατζούρι» για να προσπαθήσουν να καταλήξουν σε συμφωνία.

Όπως αναφέρουν οι Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο και Sky Sports Italia, ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποφάσισε να αποδείξει την αγάπη του στην Ίντερ αποδεχόμενος την τελευταία προσφορά συμβολαίου τους, συμφωνώντας σε μια πενταετή συμφωνία αξίας περίπου εννέα εκατομμυρίων ευρώ καθαρά ανά σεζόν συν πρόσθετα.

Απομένουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν ολοκληρωθούν όλα, ισοφαρίζοντας τον Αργεντινό επιθετικό με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, έως τον Ιούνιο του 2029.

Σε ηλικία 26 ετών, ο Λαουτάρο εντάχθηκε στην Ίντερ το 2019 από τη Ράσινγκ στην Αργεντινή. Έχει κερδίσει δύο τίτλους Serie A, δύο Coppa Italia και τρία Supercoppa Italiana ενώ τερμάτισε επίσης δεύτερος με την ομάδα του στο Europa League και στο Champions League.