Πλήρης ανατροπή με Δερμιτζάκη στην ΑΕΛ

Παύλος Δερμιτζάκης

i

©intime

Πλήρης ανατροπή με Δερμιτζάκη στην ΑΕΛ

Δημήτρης Χούπης 12:57 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 14.08.2024

Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης θα αποτελούσε παρελθόν από τη Λάρισα, τελικά ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά στην ομάδα της Θεσσαλίας.

Ανατροπή δεδομένων στην ΑΕΛ. Ο Παύλος Δερμιτζάκης, ενώ όλα έδειχναν ότι θα αποχωρούσε, τελικά ενημέρωσε τον πρόεδρο της ομάδας ότι θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο του συλλόγου. Ωστόσο έχει θέσει μερικούς όρους μετά το απαράδεκτο περιστατικό που συνέβη χθες (11/10) στο παιχνίδι με τον Ηρακλή

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός είχε δεχτεί «επίθεση» από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ, όταν ανακοινώθηκε από την ομάδα. Παρόλο μάλιστα που η Λάρισα επικράτησε του Ηρακλή στο ντεμπούτο του προπονητή από την Καβάλα, οι οπαδοί της ομάδας φώναξαν μερικά απαράδεκτα συνθήματα για τη μητέρα του, η οποία πλέον δεν είναι στη ζωή. 

«Σήμερα κερδίσαμε, αύριο μπορεί να χάσουμε. Δεν μπορεί να μου βρίζουν τη μάνα και να πληρώσω το μάρμαρο. Ήρθα τρίτη αγωνιστική σε μια ομάδα που είναι αυτή που είναι. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και ο σκοπός μου είναι να παραιτηθώ», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων. 

Ενώ σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέας Νταβέλης σχολίασε ότι αν παραιτούνταν ο Έλληνας τεχνικός, τότε θα έπραττε το ίδιο κι αυτός. Μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για αυτό που έγινε. «Αν παραιτηθεί ο Δερμιτζάκης, παραιτούμαι από πρόεδρος της ΑΕΛ. Τεράστια συγγνώμη εκ μέρους όλων των Λαρισαίων για όσα ακούστηκαν εις βάρος του κ. Δερμιτζάκη».