Νέα γκέλα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν κατάφερε να νικήσει τη Λας Πάλμας!

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Νέα γκέλα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν κατάφερε να νικήσει τη Λας Πάλμας!

Sportal newsroom 00:30 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:41 - 30.08.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης «στραβοπάτησε» ξανά στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς ήρθε ισόπαλη (1-1) εκτός έδρας με τη Λας Πάλμας.

Πολύ «στραβά» έχει ξεκινήσει η νέα σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης! Μπορεί η έλευση του Κιλιάν Εμπαπέ να γέμισε χαρά και αισιοδοξία τους φίλους της «Βασίλισσας», αλλά εκείνη έχει μπει με το... αριστερό στο πρωτάθλημα της La Liga.

Μετά το «στραβοπάτημα» στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος στην έδρα της Μαγιόρκα (1-1), ήρθε και νέα εκτός έδρας γκέλα για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, η οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λας Πάλμας, με την οποία ήρθε επίσης ισόπαλη (1-1).

Οι «Αμαρίγιος» αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους, αφού προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό χάρη σε γκολ του Μολέιρο. Στη συνέχεια η Ρεάλ είχε το πάνω χέρι, αλλά όπως και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια της, δυσκολευόταν πολύ να γίνει απειλητική.

Τελικά, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης μέσω της άσπρης βούλας με τον Βινίσιους στο 69ο λεπτό, όμως μετέπειτα όλες τις οι προσπάθειες ήταν ανορθόδοξες και δεν μπόρεσε καν να γίνει επικίνδυνη. Μάλιστα, παραλίγο να ηττηθεί κιόλας, αφού οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με τον Βίτι στο 89', αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Έτσι, το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να προβληματίζει τόσο λόγω της νέας γκέλας όσο και εξαιτίας της εικόνας της, μιας και οι «μερένχες» δείχνουν να αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!