Ένας Ιταλός ταξιτζής εξηγεί πως έγινε το ατύχημα του Ιμόμπιλε με το τραμ

Ένας Ιταλός ταξιτζής εξηγεί πως έγινε το ατύχημα του Ιμόμπιλε με το τραμ

Sportal newsroom 17:58 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 14.08.2024

Ένας Ιταλός ταξιτζής έδωσε τη δική του εκδοχή για το τροχαίο ατύχημα του αρχηγού της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε, που τράκαρε με ένα τραμ.

Ένας Ιταλός ταξιτζής έδωσε τη δική του εκδοχή για το πως έγινε το τροχαίο ατύχημα του Τσίρο Ιμόμπιλε, που τράκαρε με ένα τραμ. Ο συγκεκριμένος κάνει αυτή τη διαδρομή συνέχει με το ταξί του και κάπως έτσι εξήγησε το πως ο αρχηγός της Λάτσιο είχε αυτή τη σύγκρουση. 

Μεταξύ άλλων τόνισε πως τόσο ο Ιταλός επιθετικός όσο και ο οδηγός του τραμ μπορεί να ξεκίνησαν με πράσινο και κάπως έτσι αυτή η μηχανική βλάβη οδήγησε στο ατύχημα. Από την άλλη σχολίασε ότι ο Ιμόμπιλε μπορεί να ξεκίνησε με κόκκινο, βλέποντας τη ζημιά που προκάλεσε, αφού τραυματίστηκαν ελαφρά τρία άτομα. 

«Το πρόβλημα που αντιμετώπισα προσωπικά αφορούσε το φανάρι που ρυθμίζει την κυκλοφορία στην προνομιακή διαδρομή που προορίζεται για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, το NCC και εμάς τους οδηγούς ταξί.

Ο Ελληνας γιατρός που «σώζει» τη Γιουβέντους!
EUROPA LEAGUE

15:45 - 14.04.2023

Ο Ελληνας γιατρός που «σώζει» τη Γιουβέντους!

Στην αναμέτρηση Γιουβέντους - Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Βόιτσεχ Σέζνι αποχώρησε από το γήπεδο μετά την αδιαθεσία που ένιωσε. Στο πλάι του βρισκόταν ένας Έλληνας, ο οποίος έχει ως καθήκον να «σώζει» την ομάδα της Ιταλίας...

Η πρώτη δυσλειτουργία ήταν ότι τα φώτα μπορούν να σηματοδοτήσουν κόκκινο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, έχω δει συναδέλφους να καρφώνονται μπροστά μου για ατελείωτα λεπτά και κάποιος μπορεί τελικά να διασχίσει τη διασταύρωση με μεγάλη προσοχή μόνο και μόνο για να περάσει.

Μένουμε ακίνητοι για έως και είκοσι λεπτά. Αλλά συμβαίνει και το αντίθετο, το πράσινο φως διαρκεί μόλις δύο ή τρία δευτερόλεπτα, μετά γίνεται και πάλι κόκκινο. Και έτσι βρίσκεσαι μπλεγμένος στη διασταύρωση, αλλά είσαι στη μέση του δρόμου με κόκκινο φανάρι.

Εν τω μεταξύ, όσοι έρχονται με αυτοκίνητα βλέπουν το πράσινο φως μπροστά τους και δεν φρενάρουν. Άκουσα τα λόγια του Ιμόμπιλε και διάβασα αυτά του οδηγού του τραμ και φάνηκαν πολύ αποφασισμένοι να ισχυριστούν ότι πέρασαν με πράσινο. Δεδομένων των όσων βίωσα και των άλλων συναδέλφων μου που απάντησαν στη συνομιλία, θα μπορούσε πράγματι να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν θα με εξέπληττε», ανέφερε συγκεκριμένα στην Corriere dello Sport.