Στην πόρτα της εξόδου ο Μαουρίτσιο Σάρι, φαβορί για αντικαταστάτης του ο  Ίγκορ Τούντορ

Μαουρίτσιο Σάρι

i

Μαουρίτσιο Σάρι/©Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images/Ideal Images

Στην πόρτα της εξόδου ο Μαουρίτσιο Σάρι, φαβορί για αντικαταστάτης του ο Ίγκορ Τούντορ

Μαρία Δαλιάνη • 09:01 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 14.08.2024

Ο Ίγκορ Τούντορ είναι το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Λάτσιο σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα.

Η Λάτσιο δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη φετινή Serie A, καθώς μετά την συμπλήρωση επτά αγωνιστικών βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας.

Η όχι και τόσο καλή πορεία της Λάτσιο στο ιταλικό πρωτάθλημα έχει φουντώσει τις φήμες για την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Σάρι από την ιταλική ομάδα παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Μάρκο Κοντέριο σε ανάρτηση του αναφέρει ότι ο Ιταλός τεχνικός δεν αποκλείεται να αποχωρήσει σύντομα από τον σύλλογο με τους υπεύθυνους της ομάδας να έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του  Ίγκορ Τούντορ.

Ο Τούντορ αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την Μαρσέιγ και άποτελεί την πρώτη επιλογή για τον πάγκο της Λάτσιο ενώ σύμφωνα με τον ίδιο ο Κροάτης τεχνικός έδωσε το παρών στην ήττα της Λάτσιο από την Μίλαν με 2-0 στο Σαν Σίρο.

Πριν τον Προβεντέλ: Οι τερματοφύλακες που έχουν σκοράρει στο Champions League και ο πορτιέρε με τα περισσότερα γκολ (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

09:26 - 20.09.2023

Πριν τον Προβεντέλ: Οι τερματοφύλακες που έχουν σκοράρει στο Champions League και ο πορτιέρε με τα περισσότερα γκολ (vids)

Ο Ίβαν Προβεντέλ σκόραρε με κεφαλιά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Λάτσιο. Μετά από αυτό το γκολ ο 29χρονος γκολκίπερ έγινε ο τέταρτος διαφορετικός τερματοφύλακας που σκοράρει στο Champions League.

Θυμίζουμε πως την σεζόν 2015/2016 ο Κροάτης προπονητής πέρασε και από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.