Λεάο: «Το μέλλον μου είναι στη Μίλαν»

Ραφαέλ Λεάο

i

©PrtScr

Λεάο: «Το μέλλον μου είναι στη Μίλαν»

Στέλιος Βαρδάκης • 13:48 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 13.08.2024

Ο Ραφαέλ Λεάο με δηλώσεις του έκανε ξεκάθαρο ότι το μόνο που σκέφτεται αυτή τη στιγμή είναι η Μίλαν, παρά τις «σειρήνες» που ακούγονται από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Ραφαέλ Λεάο είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ταλαντούχος παίκτης της Μίλαν και εκείνος με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο ρόστερ της ομάδας. Αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους πιο «hot» ποδοσφαιριστές για τα επόμενα μεταγραφικά παζάρια.

Ήδη το όνομά του έχει γραφτεί για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, όπως για παράδειγμα η Παρί Σεν Ζερμέν, το όνομα της οποία έχει ακουστεί πολλάκις ως πιθανός προορισμός του Λεάο στο μέλλον, αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ φέτος έχει αγωνιστεί σε 33 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 9 γκολ και 8 ασίστ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως, παρά τα πολλαπλά σενάρια που ακούγονται συνεχώς, φαίνεται να είναι ευχαριστημένος στη Μίλαν και να μην έχει σκοπό να την εγκαταλείψει σε σύντομο χρονικό διάστημα, κόβοντας την όρεξη σε πολλούς μνηστήρες.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του ανέφερε: «Το μέλλον μου είναι ξεκάθαρο και είναι εδώ στη Μίλαν. Έχω συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, η Μίλαν με βοήθησε σε δύσκολες στιγμές και δεν θα το ξεχάσω αυτό. Θέλω να κερδίσω ξανά στη Μιλάν, η εστίασή μου είναι εδώ».

Το συμβόλαιο του Λεάο με τους «ροσονέρι» έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2028, οπότε αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι για όποια ομάδα θελήσει να κάνει κάποια κίνηση για τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.