Διέλυσε την Κολωνία με εξάρα η Λειψία!
i

© prtscr

Διέλυσε την Κολωνία με εξάρα η Λειψία!

Sportal newsroom 22:20 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 14.08.2024

Δεν ίδρωσε καν η Λειψία στο παιχνίδι με την Κολωνία, την οποία ισοπέδωσε με 6-0 και ανέβηκε στην πρώτη τετράδα της Bundesliga.

Έκανε πλάκα η ασταμάτητη Λειψία! Μετά την επικράτηση επί του Ερυθρού Αστέρα στο Champions League, οι «ταύροι» ισοπέδωσαν την Κολωνία με 6-0 για την 9η αγωνιστική της Bundesliga και ανέβηκαν στην 4η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις προθέσεις του με το... καλημέρα και τον τρόπο που μπήκαν στο ματς, αφού στο 13' άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βέρνερ. Αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς μετέπειτα ακολούθησαν δύο γκολ του Οπέντα (και ισάριθμες ασίστ του Σίμονς) και ένα αυτογκόλ από τον Σβέμπε για το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου,

Φυσικά, η Λειψία έριξε ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχασε την επαφή της με τα δίχτυα. Και το γεγονός πως οι «τράγοι» έμειναν με δέκα παίκτες στο 80' μετά την αποβολή του Όλεσεν, βοήθησε την ομάδα του Μάρκο Ρόζε, προκειμένου να φτάσει σε δύο ακόμη γκολ με Σέσκο και Μπάουμγκαρτνερ για το τελικό 6-0.

Η 9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ BUNDESLIGA

Η 10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ BUNDESLIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA