Οπαδός της Λέιτον Όριεντ άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που έβλεπε την αγαπημένη του ομάδα στο γήπεδο

Λέιτον Όριεντ - Λίνκολν

i

© PrtScr

Οπαδός της Λέιτον Όριεντ άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που έβλεπε την αγαπημένη του ομάδα στο γήπεδο

Sportal newsroom 15:50 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 14.08.2024

Ένας οπαδός της Λέιτον Όριεντ άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που παρακολουθούσε την αγαπημένη του ομάδα στην αναμέτρηση κόντρα στη Λίνκολν.

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας οπαδός της Λέιτον Όριεντ, προκαλώντας θλίψη σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, στην αναμέτρηση της Λέιτον Όριεντ κόντρα στη Λίνκολν, ένας οπαδός των γηπεδούχων έχασε τις αισθήσεις του στην κερκίδα, με τα άλλα άτομα που ήταν δίπλα του να καλούν εσπευσμένα σε βοήθεια. 

Η παρέμβαση των σεκιούριτι ήταν άμεση, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έφτασε και το ασθενοφόρο, ωστόσο πλέον ήταν αργά. Μπορεί οι γιατροί να προσέφεραν στον νεαρό τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο αυτό που διαπιστώθηκε ήταν πως έχει χάσει τη ζωή του. Ωστόσο σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπόλοιπων οπαδών, η στάση του διαιτητή της αναμέτρησης ήταν αυτή που... σόκαρε. Ο ρέφερι αν και κατάλαβε τι συνέβη δεν πήρε απόφαση να διακόψει το παιχνίδι, ζητώντας από τους παίκτες να συνεχίζουν να αγωνίζονται. 

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την εντονότατη αντίδραση των οπαδών, οι οποίοι είδαν μπροστά στα μάτια τους τον φίλο της Λέιτον να «καταρρέει». Μάλιστα, περίπου 20 άτομα έσπευσαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο όντας εξαγριωμένοι με την στάση του διαιτητή, με σκοπό να διακόψουν το ματς και να μπορέσουν να τοποθετήσουν εκεί τον οπαδό για να του κάνουν ΚΑΡΠΑ στην άκρη του γηπέδου.