Ο Λένι Γιόρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ξεκίνησε μια μακρά αποκατάσταση

Λένι Γιόρο

i

ManUnd

Ο Λένι Γιόρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ξεκίνησε μια μακρά αποκατάσταση

Κώστας Τόπας 09:07 - 06.08.2024

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, Λένι Γοόρο που αρνήθηκε να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης την τελευταία στιγμή τραυματίστηκε στο δεύτερο παιχνίδι του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον έχει ξεκινήσει την αποκατάσταση του.

Ο Λένι Γιόρο υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση για τον τραυματισμό του αριστερού ποδιού που υπέστη στις 27 Ιουλίου, σύμφωνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο νεαρός 18χρονος Γάλλος σέντερ μπακ θα ξεκινήσει άμεσα την αποκατάσταση και η περίοδος απουσίας του υπολογίζεται γύρω στους τρεις μήνες.

Η περίοδος του Γιόρο στη Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει χειρότερα. Περιζήτητος και από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο πολλά υποσχόμενος σέντερ μπακ επέλεξε τελικά την προσφορά του αγγλικού συλλόγου, ο οποίος στις 18 Ιουλίου ανακοίνωσε την υπογραφή του αφού κατέβαλε 62 εκατομμύρια ευρώ στη Λιλ. Προς το παρόν είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην αγορά του καλοκαιριού.

Όμως, στο δεύτερο παιχνίδι του με τους «κόκκινους διαβόλους», ο Γιόρο έπρεπε να αποσυρθεί στις 27 Ιουλίου έπειτα από μισή ώρα στο φιλικό που η Άρσεναλ κέρδισε τη Γιουνάιτεντ στο Ίνγκλγουντ (2-1) με ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι.

Σοκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός για τρεις μήνες ο Λένι Γιόρο και για έξι εβδομάδες ο Χόιλουντ
PREMIER LEAGUE

18:27 - 01.08.2024

Σοκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός για τρεις μήνες ο Λένι Γιόρο και για έξι εβδομάδες ο Χόιλουντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό ότι ο νεοαποκτηθέντας Λένι Γιόρο θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες, ενώ ο Ράσμους Χόιλουντ για έξι εβδομάδες λόγω τραυματισμού.

Μέρες αργότερα οι χειρότεροι οιωνοί επιβεβαιώθηκαν όταν αποκαλύφθηκαν στοιχεία ότι ο νεαρός στόπερ, υπέστη κάταγμα σε μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού. Η Γιουνάιτεντ, όπως και την περασμένη σεζόν. υφίσταται ξανά δοκιμασία τραυματισμών, ειδικά στην άμυνα, αφού ο Έρικ Τεν Χαχ παρακολουθεί την κατάσταση αρκετών παικτών μετά το τελευταίο φιλικό το Σάββατο με τη Λίβερπουλ.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν έπαιξε, ενώ ο Άαρον Γουάν-Μπισάκα, ο Βίκτορ Λίντελοφ και ο Τζόνι Έβανς ξεκίνησαν το παιχνίδι, αλλά έπρεπε να αποσυρθούν στη συνέχεια λόγω μικροπροβλημάτων. Ο Λίντελοφ και ο Έβανς έφυγαν στο ημίχρονο και ένας από αυτούς που βγήκαν στη θέση τους, ο Γουίλ Φις, δεν μπόρεσε επίσης να τελειώσει το παιχνίδι.

Επιπλέον, στον ίδιο αγώνα που τραυματίστηκε ο Γιόρο, ο Δανός επιθετικός Ράμους Χόιλουντ υπέστη μυϊκό πρόβλημα που θα τον κρατήσει εκτός για τρεις εβδομάδες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!