Ο Λεσοβόι βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Λαμίας

Λεσοβόι

i

© Imago

Ο Λεσοβόι βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Λαμίας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:09 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 18.07.2024

Ο Ντάνιλ Λεσοβόι αρέσει στη Λαμία και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Ο Ντάνιλ Λεσοβόι αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους της Λαμίας και είναι πολύ πιθανό να γίνει κάτοικος Φθιώτιδας. Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά θέλει να δώσει συνέχεια στην καλή πορεία, μετά τις εξαιρετικές περσινές επιδόσεις στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League κι έτσι σε πρώτο πλάνο έχει μπει η ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «lamiara.gr», ο Λεσοβόι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ελληνικό σύλλογο και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του. Πρόκειται για έναν 26χρονο Ρώσο ακραίο επιθετικό, που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός επιθετικός, ή ως 2ος επιθετικός.

Ο ίδιος αυτήν τη στιγμή ανήκει στη Ντινάμο Μόσχας και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρώσικη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Από το Φεβρουάριο μέχρι το τέλος της σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στο Ισραήλ και τη Μακάμπι Χάιφα.

Με τη φανέλα της Χάιφα, κατέγραψε 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον επέστρεψε ξανά στη Ντίναμο Μόσχας, ενώ φαίνεται πως η ομάδα επιθυμεί να τον δώσει ξανά κάπου δανεικό. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής της Ντίναμο Κιέβου, μέχρι που το 2017 μετακινήθηκε στη Ζενίτ ενώ αγωνίστηκε για κάποια χρόνια και στην Άρσεναλ Τούλα.