Συγκλονιστική εικόνα στο Λέστερ (pic)

Συγκλονιστική εικόνα στο Λέστερ (pic)

Sportal newsroom 21:07 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 14.08.2024

Ένας μικρός φίλος της Λέστερ δεν άντεξε τον υποβιβασμό και έκλαιγε στην αγκαλιά της μητέρας του.

Πρωταθλήτρια το 2016. Όχι δηλαδή πολύ μακριά, αλλά μόλις πριν από μια εφταετία. Σε ένα... θαύμα θαυμάτων για το ποδόσφαιρο, σε μια ιστορία που όμοιά της δεν έχει υπάρξει. Και δύσκολα θα υπάρξει ξανά. Έπαιξε στους ομίλους του Champions League, έζησε μέρες που κανείς δεν περίμενε πως θα μπορούσαν να ζήσουν σε μια τόσο μικρή πόλη σαν το Λέστερ. Κι όμως, τα όνειρα καμιά φορά γίνονται πραγματικότητα.

Εκείνο το όνειρο της Λέστερ πριν από μόλις εφτά χρόνια; Μετατρέπεται φέτος σε εφιάλτη. Η Λέστερ είχε από το ξεκίνημα ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Μια δύσκολη σεζόν. Έφτασε να διεκδικεί την παραμονή της την τελευταία αγωνιστική, αλλά δεν ήταν στο χέρι της.

Βίοι αντίθετοι: Κλάμα στο Λέστερ, πανηγυρισμοί στο Γκούντισον Παρκ για την παραμονή της Έβερτον (gallery)
PREMIER LEAGUE

20:52 - 28.05.2023

Βίοι αντίθετοι: Κλάμα στο Λέστερ, πανηγυρισμοί στο Γκούντισον Παρκ για την παραμονή της Έβερτον (gallery)

Το φινάλε της φετινής σεζόν της Premier League ήταν πολύ δραματικό με την Λέστερ να υποβιβάζεται στην Championship και την Έβερτον να παραμένει στην πρώτη κατηγορία.

Έπρεπε να κερδίσει τη Γουέστ Χαμ και να μην κερδίσει η Έβερτον την Μπόρνμουθ. Οι «αλεπούδες» το έκαναν το καθήκον τους και επικράτησαν με 2-1, αλλά το 1-0 της Έβερτον τις έστειλε στην Championship. Η πρωταθλήτρια του 2016, θα παίζει τον Αύγουστο του 2023 στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας,

Ο κόσμος στο Λέστερ... λύγισε. Και το κοντράστ συναισθημάτων ήταν τεράστιο. Κλάμματα στο Λέστερ, χαμόγελα και πανηγυρισμοί στο Λίβερπουλ.

Συγκλονιστική η στιγμή στο «King Power» με έναν πιτσιρικά να λυγίζει από τη στεναχώρια για τον υποβιβασμό της ομάδας που αγαπάει. Χώθηκε στην αγκαλιά της μαμάς του και έκλαιγε με λυγμούς. Στην πιο δυνατή εικόνα που είδαμε στην τελευταία συγκλονιστική αγωνιστική της Premier League,