Εντυπωσιακό παιχνίδι αλλά χωρίς νικητή ανάμεσα σε Λέστερ και Τότεναμ
i

©Imago

Εντυπωσιακό παιχνίδι αλλά χωρίς νικητή ανάμεσα σε Λέστερ και Τότεναμ

Sportal newsroom 23:59 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 20.08.2024

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο King Power Stadium Λέστερ και Τότεναμ έμειναν στο 1-1 με την ομάδα του Λονδίνου να είχε τις ευκαιρίες για να πάρει το ματς.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο King Power Stadium ανάμεσα σε Λέστερ και Τότεναμ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Premier League. Η ομάδα του Λονδίνου πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις μεγάλες ευκαιρίες που είχε.

Η ομάδα του Λονδίνου ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι στα πρώτα είκοσι λεπτά είχε κερδίσει ήδη επτά κόρνερ, προσπαθώντας να απειλήσει την εστία του Χέρμανσεν. Τελικά το γκολ για τα «σπιρούνια» ήρθε στο 30' με τον Πόρο, ο οποίος μετά από σέντρα του Μάντισον έκανε το 1-0.

Ολοκληρώθηκε η... τράμπα Φέλιξ - Γκάλαχερ ανάμεσα σε Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης
PREMIER LEAGUE

19:48 - 19.08.2024

Ολοκληρώθηκε η... τράμπα Φέλιξ - Γκάλαχερ ανάμεσα σε Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Τσέλσι έχει έρθει σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ, την ίδια ώρα που οι «ροχιμπλάνκος» κλείνουν τον μέσο της ομάδας του Λονδίνου, Κόνορ Γκάλαχερ.

Στη συνέχεια η Τότεναμ είχε κι άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της, με μεγαλύτερη αυτή του Μπρέναν Τζόνσον τρία λεπτά μετά το γκολ. Ο Ουαλός μετά από φάουλ, βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι αλλά το σουτ του πέρασε λίγο έξω από την εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά με... σπασμένα τα φρένα και μέσα σε ένα λεπτό έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 56' ο Σολάνκε από ευνοϊκό σημείο αρχικά και μετά ο Μπεντανκούρ στο 57' δεν κατάφεραν να κάνουν δύο τα τέρματα της Τότεναμ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Κάπως έτσι η Λέστερ, βλέποντας τα «σπιρούνια» να μην μπορούν να καθαρίσουν το ματς, ισοφάρισε στο 58ο λεπτό. Ο Βάρντι μετά από σέντρα του Φατάγου έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Από και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν. Στο 90+1' ο Εντιντί είχε μια καλή ευκαιρία για να ανατρέψει το ματς, αλλά ο Βικάριο είπε «όχι». Τελικά το σκορ έμεινε ισόπαλο και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ