Με τον Λέτο στο τιμόνι η Κηφισιά τη νέα σεζόν στη Super League 2

Σεμπάστιαν Λέτο

i

© Intime

Με τον Λέτο στο τιμόνι η Κηφισιά τη νέα σεζόν στη Super League 2

Ο Σεμπάστιαν Λέτο... αναβαθμίστηκε στην Κηφισιά, καθώς θα αναλάβει τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Κηφισιά μέτρησε την πρώτη της σεζόν στα... σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, όμως δεν κατάφερε να διατηρηθεί εκεί. Η ομάδα των βορείων προαστίων τερμάτισε στην προτελευταία θέση έπειτα κι από τη διαδικασία των playouts, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον υποβιβασμό.

Ενόψει και της νέας σεζόν, η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης την... αναβάθμιση του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Νέες κρούσεις στον Αλαφούζο για την προεδρία της Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:44 - 17.06.2024

Νέες κρούσεις στον Αλαφούζο για την προεδρία της Super League

Η θέση του προέδρου της Stoiximan Super League θα ανοίξει εκ νέου και αρκετοί παράγοντες της κατηγορίας, προτρέπουν τον Γιάννη Αλαφούζο να κατέρθει υποψήφιος. Το Sportal έχει το ρεπορτάζ για τις διεργασίες και τη στάση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Σεμπάστιαν ήρθε στην Κηφισιά σε μια δύσκολη περίοδο και βοήθησε πολύ με τις γνώσεις, την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά του, από τη θέση του βοηθού προπονητή.

Οι εικόνες του από το υψηλότερο επίπεδο, ο χαρακτήρας και το ήθος του ήταν στοιχεία που τον κατέστησαν εξ αρχής τη μοναδική επιλογή της διοίκησης για τη θέση του πρώτου προπονητή της Κηφισιάς για το 2024/25.

Η Κηφισιά θα κάνει μια νέα προσπάθεια την επόμενη σεζόν, με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να συνεχίσει τα βήματα προόδου ως αθλητικός οργανισμός.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτό θα συμβεί με τον Σεμπάστιαν Λέτο στις τάξεις της ομάδας.

Του ευχόμαστε καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα και κάθε επιτυχία!».