«Θερμό» τετ α τετ Κομπότη και Ηλιόπουλου - Καταπράσινο πουκάμισο ο πρόεδρος του Λεβαδειακού (gallery)

«Θερμό» τετ α τετ Κομπότη και Ηλιόπουλου - Καταπράσινο πουκάμισο ο πρόεδρος του Λεβαδειακού (gallery)

Sportal newsroom 19:16 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:45 - 01.09.2024

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος είχε τετ α τετ με τον ισχυρό άνδρα του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη.

Η ΑΕΚ δίνει αγώνα στη Λιβαδειά για την τρίτη αγωνιστική της Super League, θέλοντας να ξεπεράσει το... σοκ της γκέλας με τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν από μία εβδομάδα.

Η Ένωση έχει στο πλευρό της και 4.000 οπαδούς που έχουν κατακλύσει το γήπεδο της Λιβαδειάς.

Εκεί βρίσκεται και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Μάριος Ηλιόπουλος (και ο ξάδερφός του Αντώνης Ηλιόπουλος), ο οποίος μάλιστα όταν έγινε αντιληπτός από τους φίλους της ΑΕΚ αποθεώθηκε.

Ο Ηλιόπουλος έχει πάρει τη θέση του στα επίσημα του γηπέδου της Λιβαδειάς και εκεί πριν την έναρξη του αγώνα βρέθηκε και ο πρόεδρος του Λεβαδειακού για να τον καλωσορίσει. Ο Γιάννης Κομπότης έχει άριστες σχέσεις σχεδόν με όλους τους προέδρους των ΠΑΕ της Super League και σε κάθε εντός έδρας ματς δεν παραλείπει να πάει και να τους χαιρετίσει με θέρμη.

Το ίδιο έκανε και με τον... new entry στη Λίγκα, Μάριο Ηλιόπουλο, με τον οποίο είχαν θερμό τετ α τετ πριν ξεκινήσει το ματς και πάρει ο καθένας τη θέση του στο γήπεδο. Ο Κομπότης είναι μάλιστα ντυμένος στα χρώματα της ομάδας του. Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού φοράει ένα καταπράσινο πουκάμισο, ενώ στο χέρι κρατούσε και το... κλασικό κομπολόι με το οποίο τον βλέπουμε σχεδόν πάντα.

Στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος

Ο Μάριος Ηλιόπουλος μερικές ώρες πριν από το ματς έφτασε στη Λιβαδειά για να παρακολουθήσει από κοντά την ΑΕΚ.

Ο Ηλιόπουλος πήγε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα, προφανώς για να στηρίξει δια της παρουσίας του τον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές.

Τα δίνει όλα για Φοφανά η ΑΕΚ, ταξίδεψε στο Λονδίνο ο Κονέ για απευθείας επαφές - Ο άνθρωπος κλειδί δίπλα του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:18 - 01.09.2024

Τα δίνει όλα για Φοφανά η ΑΕΚ, ταξίδεψε στο Λονδίνο ο Κονέ για απευθείας επαφές - Ο άνθρωπος κλειδί δίπλα του

Ο εκτελεστικός διευθυντής είναι στο Λονδίνο και δίνει το παρών στο Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας, προφανώς για να προχωρήσει την μεταγραφή του Ιβοριανού φορ

Παράλληλα αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ που από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο, περιμένοντας να συνοδεύσουν την αποστολή προς το γήπεδο.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τη συνάντηση Ηλιόπουλου - Κομπότη και την εικόνα στις εξέδρες

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!