Αλμέιδα: «Δεν μπορούμε να λέμε για άγχος, άγχος έχει ένας πατέρας που δεν μπορεί να δώσει φαΐ στο παιδί του»
i

© Intime

Αλμέιδα: «Δεν μπορούμε να λέμε για άγχος, άγχος έχει ένας πατέρας που δεν μπορεί να δώσει φαΐ στο παιδί του»

Sportal newsroom 21:04 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 01.09.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού και τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του, οι οποίοι κατέκτησαν δύο τίτλους.

Η ΑΕΚ ούσα μέτρια στο πρώτο ημίχρονο και εξαιρετική στην επανάληψη, πέτυχε τρία πολύ όμορφα γκολ και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 3-0 μέσα στη Λιβαδειά.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του, οι οποίοι κατέκτησαν δύο τίτλους.

Η ομοιότητα στο χέρι του Μουκουντί με αυτό του Κουκουρέγια - Τι εξήγηση είχε δώσει η UEFA για το «μη πέναλτι» του Ισπανού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:11 - 01.09.2024

Η ομοιότητα στο χέρι του Μουκουντί με αυτό του Κουκουρέγια - Τι εξήγηση είχε δώσει η UEFA για το «μη πέναλτι» του Ισπανού

Μεγάλη ομοιότητα είχε το χέρι του Μουκουντί με εκείνο του Κουκουρέγια στο Ισπανία - Γερμανία, κατά τη διάρκεια του Euro. Τότε όπου η UEFA είχε αναγκαστεί να δώσει εξήγηση, μετά τον σάλο που είχε προκληθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όλοι δουλεύουμε ως ομάδα, είχαμε τη στήριξη από τον κόσμο της ΑΕΚ που είναι πάντα απαραίτητο. Πιστεύω στο β’ ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά στο πρώτο καταφέραμε και σκοράραμε οπότε πήγαμε καλά.

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για άγχος, άγχος έχει ένας πατέρας που δεν μπορεί να δώσει φαΐ στο παιδί του, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν νίκη, ήττα και ισοπαλία.

Τώρα πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά που πήραν δυο τίτλους. Ένας ποδοσφαιριστής έχει καλές και κακές στιγμές, εμείς είμαστε εδώ για να τους δείξουμε εμπιστοσύνη».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!