Κακό ματς στη Βοιωτία και «λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Athens Kallithea
i

©intime

Κακό ματς στη Βοιωτία και «λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Athens Kallithea

Δημήτρης Χούπης 20:58 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:05 - 18.08.2024

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι Λεβαδειακός και Athens Kallithea ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) στην πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι στη Λειβαδιά ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Athens Kallithea για την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Σε έναν κακό ποιοτικά αγώνα η ομάδα της Βοιωτίας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας και δοκάρι στο 78', ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει και αμφότεροι επέστρεψαν στην πρώτη κατηγορία με ισοπαλία.

Το πρώτο μέρος ήταν κακό από άποψη θεάματος, με πολλά λάθη και φάουλ και από τις δύο ομάδες. Στο 11ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Ουλντρίκις, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε γιατί ο Λιθουανός επιθετικός βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Η πρώτη τελική στο παιχνίδι έγινε στο 27' και ήταν για τον Λεβαδειακό, με τον Λαμαρανά να κάνει μια σέντρα σουτ και την μπάλα να περνάει αρκετά έξω.

Οι παίκτες του Αστέρα δεν χαιρέτησαν τον διαιτητή Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς του στην καθιερωμένη χειραψία! (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:48 - 18.08.2024

Οι παίκτες του Αστέρα δεν χαιρέτησαν τον διαιτητή Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς του στην καθιερωμένη χειραψία! (vid)

Λίγο πριν τη σέντρα του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, οι ποδοσφαιριστές του Asteras AKTOR απέφευγαν την καθιερωμένη χειραψία με τον Τάσο Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς του.

Έξι λεπτά μετά η ομάδα της Βοιωτίας είχε και τη δεύτερη τελική, με τον Κωστή να δοκιμάζει ένα σουτ εκτός περιοχής και την μπάλα να περνάει αρκετά έξω.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν λίγο καλύτερος, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Στο 55' ήρθε και η πρώτη τελική για την Athens Kallithea με τον Ματίγια να εκτελεί ένα φάουλ και την μπάλα να περνάει λίγο έξω, ενώ έξι λεπτά μετά ο Λεβαδειακός είχε δύο καλές στιγμές. Ωστόσο στην πρώτη ο Γιαννιώτας έστειλε την μπάλα έξω και στη δεύτερη ο Μπαραγκάν είπε «όχι» στον Πλέγα.

Μετά το 60' η ομάδα της Βοιωτίας ήταν εκείνη που έλεγχε το παιχνίδι και στο 78' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Τσάπρας έκανε ένα σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Μπαραγκάν.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Λεβαδειακός (Παπαδόπουλος): Γκροφ - Τσάπρας, Μορέιρα, Παπαδόπουλος, Βήχος, Κωστή, Μεχία, Λαμαράνα, Όζμπολτ, Κάσσος, Πεντρόσο

Athens Kallithea (Ντονάτι): Μπαραγκάν, Σοΐρι, Ισιμάτ-Μιρίν, Μεχίας, Πασαλίδης, Μανθάτης, Μότοκ, Μουτίνιο, Μερκάτι, Ντιμπά, Ουλντρίκις

MVP

Ο Μπαραγκάν. Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Athens Kallithea τις λίγες φορές που τον χρειάστηκε η ομάδα του, ήταν σταθερός και δεν άφησε τους παίκτες του Λεβαδειακού να του παραβιάσουν την εστία.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ

Στο άγχος της πρεμιέρας. Οι δύο νεοφώτιστες ομάδες είχαν αρκετό άγχος στο παιχνίδι τους και κυρίως αυτό φαινόταν στους παίκτες της ομάδας του Μάσιμο Ντονάτι.