Παλικαρίσια πρόκριση με ανατροπή και ήρωα τον Μπάκου ο Ατρόμητος, 2-1 τον Λεβαδειακό

Παλικαρίσια πρόκριση με ανατροπή και ήρωα τον Μπάκου ο Ατρόμητος, 2-1 τον Λεβαδειακό

Ελένη Ανδρικοπούλου 19:06 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 25.09.2024

Χάρη σε δύο γκολ του Μακάνα Μπάκου μέσα σε δύο λεπτά (77', 79') ο Ατρόμητος έκανε την ανατροπή κόντρα στον Λεβαδειακό (2-1) και πήρε την πρόκριση στους 16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Επική ανατροπή και πρόκριση στους 16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν εκτός έδρας με 2-1 του Λεβαδειακού κάνοντας ανατροπή και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Σκόρερ και των δύο τερμάτων του Ατρόμητου ο Μακάνα Μπάκου, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στην έναρξη του δευτέρου μέρους.

Ο 26χρονος επιθετικός του Ατρόμητου έφερε το ματς στα ίσα στο 77' με υπέροχο διαγώνιο σουτ και δύο λεπτά αργότερα έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα των Βοιωτών αυτή τη φορά με πλασέ από πολύ κοντά, κάνοντας το 2-1 για τους Περιστεριώτες.

Οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς το προβάδισμα στο ματς χάρη στο γκολ του Γιαννιώτα στο 12', ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Κοσέλεφ μετά από κομπίνα σε κόρνερ. Ο Λεβαδειακός είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά το πλασέ του Ζίνι στο 25' σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, έψαξε το γκολ της ισοφάρισης κι όχι μόνο έφερε το ματς στα ίσα αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betssom.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκαραβέλης, Μορέιρα (46' Τσάπρας), Λιάγκας, Κάτρης, Κωστή, Λαμαράνα (85' Πλέγας), Τσόκαϊ, Κάσσος, Γιαννιώτας, Ζίνι (71' Ρόμο), Όζμπολτ (63' Μπάλτσι)

Η Παναχαϊκή άλωσε τα Γιάννινα και πήρε την πρόκριση - Στην επόμενη φάση και το Αιγάλεω

Η Παναχαϊκή άλωσε τα Γιάννινα και πήρε την πρόκριση - Στην επόμενη φάση και το Αιγάλεω

Η Παναχαϊκή νίκησε 2-0 στο ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας τον ΠΑΣ Γιάννινα και προκρίθηκε στους «16». Εκεί θα βρίσκεται και το Αιγάλεω που λύγισε 3-2 τον Καμπανιακό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κοσέλεφ, Τσακμάκης, Σταυρόπουλος, Μανσούρ (46' Κίνι), Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Καραμάνης (46' Τσιγγάρας), Καλοσκάμης (46' Μπάκου), Μίχορλ (61' Ουάρντα), Βρακάς (61' Γιουμπιτάνα), Φαν Βέερτ