Στον Λεβαδειακό ο Κάσσος

Στον Λεβαδειακό ο Κάσσος

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:22 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 03.06.2024

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου εξτρέμ, Πασχάλη Κάσσου.

Σε μία ακόμη προσθήκη προχώρησε ο Λεβαδειακός, ο οποίος έχει μπει... με φόρα στο μεταγραφικό παζάρι. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λιβαδειάς ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου εξτρέμ, Πασχάλη Κάσσου.

Είναι η τέταρτη μεταγραφή για τον Λεβαδειακό μετά τους Κέβιν Γιοκέ, Φαμπρίτσιο Πεντρόζο και Κωνσταντίνο Πλέγα. Ο Πασχάλης Κάσσος έχει μεταξύ άλλων αγωνιστεί στο παρελθόν σε Άρη, Ηρακλή, Απόλλωνα Σμύρνης, Χανιά ενώ την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πασχάλη Κάσσο.

Γεννημένος στις 7/11/91 στη Δράμα όπου έκανε και τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Δόξα, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, προερχόμενος από ακόμα μία γεμάτη χρονιά με την Νίκη Βόλου. Από τους παίκτες που διακρίθηκαν στο περασμένο πρωτάθλημα της Superleague 2, μετρώντας 4 γκολ και 6 ασίστ σε συνολικά 31 συμμετοχές.

Στην ομάδα του Βόλου αγωνίστηκε την τελευταία τριετία, προηγουμένως έπαιξε για ακόμα τρία χρόνια στα Χανιά, ενώ έχει κερδίσει την άνοδο από τη δεύτερη κατηγορία με τρεις διαφορετικές ομάδες: τον Άρη, τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ηρακλή!

Τα παράπονα του Ποντένσε προς τα πορτογαλικά ΜΜΕ: «Στηρίζουμε τους πάντες εκτός από δικούς μας»
CONFERENCE LEAGUE

09:14 - 03.06.2024

Τα παράπονα του Ποντένσε προς τα πορτογαλικά ΜΜΕ: «Στηρίζουμε τους πάντες εκτός από δικούς μας»

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε εξέφρασε μέσω των social media τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι τα Μέσα της πατρίδας του δεν έκαναν πρωτοσέλιδο την κατάκτηση του Conference League από τους «ερυθρόλευκους».

Πασχάλη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!»