Λεβαδειακός για τη φάση με Μουκουντί: «Χέρι, που ο διαιτητής Πολυχρόνης θεώρησε… κομμένο»

Η φάση του Μουκουντί στο Λεβαδειακός - ΑΕΚ

i

© PS

Λεβαδειακός για τη φάση με Μουκουντί: «Χέρι, που ο διαιτητής Πολυχρόνης θεώρησε… κομμένο»

Sportal newsroom 22:44 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:55 - 01.09.2024

Θέση για τη φάση με το χέρι του Μουκουντί στο Λεβαδειακός - ΑΕΚ πήρε η ομάδα της Βοιωτίας, μέσω της ιστοσελίδας της.

Tην οργή του για τη φάση του Μουκουντί - αλλά και όχι μόνο - εξέφρασε ο Λεβαδειακός, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ. Ο σύλλογος της Βοιωτίας διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Καμερουνέζου εντός της περιοχής, μέσω του match report στην ιστοσελίδα του. Παράλληλα, οι γηπεδούχοι «φώναξαν» και για δύο κόκκινες στον Λαμέλα, αλλά και για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Τζάλοου.

Αναλυτικά ο Λεβαδειακός ανέφερε συγκεκριμένα ότι:

«Σε ένα παιχνίδι όπου το σκορ δεν αντικατοπτρίζει τη συνολική εικόνα του αγώνα, η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Λεβαδειακός ήταν μαχητικός σε ακόμη ένα παιχνίδι, κάνοντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, αλλά μία φάση σημάδεψε όλο τον αποψινό αγώνα.

Στο 15ο λεπτό, ο Όζμπολτ έκλεψε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκανε το σουτ στην εστία αλλά όπως φάνηκε από το ριπλέι, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μουκουντί πριν καταλήξει κόρνερ.

Χέρι, που ο διαιτητής Πολυχρόνης θεώρησε… κομμένο και δεν έδωσε το καταφανέστατο πέναλτι, ενώ δεν κλήθηκε ούτε από το VAR. Είναι προφανές ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να αισθάνεται περήφανο που το κοσμούν τέτοιοι διαιτητές.

Εκτός αυτού εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο διαιτητής της συνάντησης χαρίστηκε δύο φορές στον ποδοσφαιριστή Λαμέλα της ΑΕΚ σε κίτρινη κάρτα, πέραν αυτής που ορθώς του έδειξε στο 12ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα πέρα, αξιομνημόνευτη είναι ακόμα μία φάση του α’ ημιχρόνου, όπου όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού… παραπατάει και πέφτει στο έδαφος.

Παρά ταύτα, η ομάδα μας συνέχισε να στέκεται εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο στη λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν τελικά να προηγηθούν, για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα νωρίς στην επανάληψη (53′), με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 82′».

Sportal Sunday Live για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League