Ετοιμοπόλεμος ο Λεβαδειακός για τη «μάχη» με την Athens Kallithea
i

© Intime

Ετοιμοπόλεμος ο Λεβαδειακός για τη «μάχη» με την Athens Kallithea

Sportal newsroom 23:12 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 17.08.2024

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Λεβαδειακός και Athens Kallithea θα τεθούν αντιμέτωπες (18/8, 19:00) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η ομάδα της Βοιωτίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την πρεμιέρα, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να γνωστοποιεί τα ονόματα της αποστολής.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκαραβέλης, Γκροφ, Στογιάνοβιτς, Τσάρας, Κάσσος, Τσάπρας, Βήχος, Εραμούσπε, Παπαδόπουλος, Στιβ, Μαξιμιλιάνο, Πλέγας, Μεχία, Κωστή, Λαμαράνα, Συμελίδης, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι, Γιοκέ

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Λεβαδειακός:

«Με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Σπυρίδωνα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2024-25 με αντίπαλο την Athens Kallithea (18/8, 19:00), στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής μας, Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή την οποία απαρτίζουν οι: Γκαραβέλης, Γκροφ, Στογιάνοβιτς, Τσάρας, Κάσσος, Τσάπρας, Βήχος, Εραμούσπε, Παπαδόπουλος, Στιβ, Μαξιμιλιάνο, Πλέγας, Μεχία, Κωστή, Λαμαράνα, Συμελίδης, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι, Γιοκέ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!