Η αποστολή του Λεβαδειακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Νίκος Παπαδόπουλος

i

©intime

Η αποστολή του Λεβαδειακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Χούπης 19:29 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:29 - 05.10.2024

Με τις γνωστές απουσίες θα κατέβει ο Λεβαδειακός για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η ομάδα της Λειβαδιάς μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα AKTOR θέλει να κάνει την έκπληξη κόντρα στον Δικέφαλο, ο οποίος έχει τρεις σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία έχει τις γνωστές απουσίες. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τον Γκροφ, τον Βήχο και τον Εραμούσπε.

Τι καιρό θα έχει στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:39 - 05.10.2024

Τι καιρό θα έχει στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Η «Κασσάνδρα» έκανε την εμφάνισή της στη χώρα, με τις καταιγίδες να πλήττουν αρκετά σημεία στην Ελλάδα το Σάββατο (5/10). Μία μέρα αργότερα είναι προγραμματισμένο το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και το ερώτημα που γεννάται είναι αν θα την επηρεάσει.

Η αποστολή αναλυτικά: Γκαραβέλης, Άνακερ, Λιάγκας, Κάσσος, Τσάπρας, Βέρρης, Παπαδόπουλος, Μορέιρα, Κάτρης, Πλέγας, Μεχία, Κωστή, Τσόκαϊ, Λαμαράνα, Συμελίδης, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι και Ζίνι.

Από την άλλη έχει κάνει γνωστή και στην αποστολή του ο ΠΑΟΚ, στην οποία υπάρχουν νέα πρόσωπα. Για πρώτη φορά κλήθηκε ο Παβλένκα και ο Τζόναθαν Γκόμεζ, ενώ επέστρεψε και ο Κόλεϊ. Από την άλλη εκτός είναι οι Μπράντον, Τσιφτσής και ο τιμωρημένος Μπάμπα. Αλλά και οι Μιχαηλίδης, Σάστρε.

Η αποστολή: Κοτάρσκι, Παβλένκα, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ, Γκόμεζ, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ .