Ο Λεβαδειακός πήρε θέση για Λανουά και χέρι του Μουκουντί: «Κλείσαμε ραντεβού σε γνωστό οφθαλμίατρο της περιοχής»
i

© PrtScr

Ο Λεβαδειακός πήρε θέση για Λανουά και χέρι του Μουκουντί: «Κλείσαμε ραντεβού σε γνωστό οφθαλμίατρο της περιοχής»

Ο Στεφάν Λανουά σχολίασε τη φάση με το χέρι του Μουκουντί στο Λεβαδειακός - ΑΕΚ και τα λεγόμενα του Γάλλου δεν πέρασαν απαρατήρητα από την ομάδα της Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και της απόλυτης κατανόησης των κανονισμών από το φίλαθλο κοινό, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Στεφάν Λανουά, συνεχίζει την εβδομαδιαία ανάλυση επιλεγμένων φάσεων από τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Για το πέναλτι που ζήτησε ο Λεβαδειακός στη φάση με τον Μουκουντί ο Γάλλος ανέφερε: «Σε αυτή την περίπτωση ο διαιτητής καταλόγισε κόρνερ. Αυτή είναι η απόφαση που περιμένουμε από τη στιγμή που ο αμυνόμενος αγγίζει την μπάλα με το χέρι μετά από εκτροπή αυτής. Πρώτα ακουμπάει στον μηρό του και μετά στο χέρι του, το οποίο είναι σε φυσική θέση κοντά στο σώμα του. Ο αμυνόμενος δεν προσπαθεί να κάνει το σώμα του αφύσικα μεγαλύτερο».

Με αφορμή τα λεγόμενα του Λανουά, η ΠΑΕ Λεβαδειακός δημοσίευσε το βίντεο της επίμαχης φάσης κι έκανε το δικό της καυστικό σχόλιο.

Η ανακοίνωση των Βοιωτών αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός άκουσε με προσοχή τα γαλλικά του αρχιδιαιτητή κ.Λανουά, στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά τον ισχυρισμό του ότι στη φάση του 15ου λεπτού του τελευταίου αγώνα μας, πως η μπάλα χτύπησε πρώτα στον μηρό (!!!) του αντίπαλου ποδοσφαιριστή κι έπειτα στο χέρι του, η ΠΑΕ Λεβαδειακός έκλεισε ραντεβού σε γνωστό οφθαλμίατρο της περιοχής για να εξεταστεί σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, αγωνιστικό και διοικητικό».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!