Οι αποστολές για το Λεβαδειακός - Λαμία

Παίκτες του Λεβαδειακού

i

© Intime

Οι αποστολές για το Λεβαδειακός - Λαμία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:08 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:08 - 25.10.2024

Λεβαδειακός και Λαμία ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Μετά την ισοπαλία κόντρα σε Ολυμπιακό και Asteras Aktor αντίστοιχα, Λεβαδειακός και Λαμία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη Βοιωτία (26/10, 17:30) και θα αναζητήσουν την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Σχεδόν ένα 24ωρο πριν τη σέντρα, οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τις δύο ΠΑΕ να γνωστοποιούν τις αποστολές.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Λεβαδειακός:

«Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Αγ.Σπυρίδωνα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (26/10, 17:30) αναμέτρηση με τη Λαμία στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς “Λάμπρος Κατσώνης”, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Την αποστολή που επέλεξε ο προπονητής μας απαρτίζουν οι: Γκαραβέλης, Γκροφ, Λιάγκας, Κάσσος, Τσάπρας, Βήχος, Παπαδόπουλος, Μορέιρα, Κάτρης, Πλέγας, Μεχία, Κωστή, Τσόκαϊ, Λαμαράνα, Συμελίδης, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρόμο, Μπάλτσι, Γιοκέ και Ζίνι».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Λαμία:

«Ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης την Παρασκευή 25/10 η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, κόντρα στον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, το Σάββατο 26/10 στις 17:30.

Την αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας μας, Λεωνίδας Βόκολος αποτελούν οι:

Raton, Kostic Σουρδής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Γκοτζαμανίδης, Sandberg, Ring, Βιτλής, Σιόβας, Radonja, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Nunez, Mekic, Bykov, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Guindo, Furtado, Βλαχομήτρος, Lake».