Ανανέωσε για δύο χρόνια με τον Λεβαδειακό ο Πίρινεν

Ανανέωσε για δύο χρόνια με τον Λεβαδειακό ο Πίρινεν

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:21 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:27 - 14.06.2024

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 32χρονο Φινλανδό αμυντικό, Γιούχα Πίρινεν για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τη φανέλα του Λεβαδειακού θα συνεχίσει να φορά ο Γιούχα Πίρινεν, καθώς η ομάδα της Βοιωτίας ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της για τα επόμενα δύο χρόνια με τον 32χρονο Φινλανδό κεντρικό αμυντικό.

Ο Πίρινεν την περσινή σεζόν κατέγραψε 20 συμμετοχές με τη φανέλα του Λεβαδειακό και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο των Βοιωτών στη Stoiximan Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιούχα Πίρινεν για δύο ακόμη χρόνια.

Ο Φινλανδός αμυντικός ήρθε πέρυσι στην ομάδα μας, μετρώντας συνολικά 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και ήταν από τους βασικούς πυλώνες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε δήλωσή του στο levadiakosfc.gr, o Πίρινεν αναφέρει:

Καλημέρα σας!

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να επεκτείνω το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό και να συνεχίσω να αποτελώ μέλος του κλαμπ.

Είχαμε μία επιτυχημένη σεζόν πέρυσι και θέλουμε να συνεχίσουμε να τα πηγαίνουμε καλά και στη Super League, εκεί όπου ανήκει ο σύλλογος.

Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους της νέας σεζόν κι ελπίζουμε πως θα είναι μία εξαιρετική χρονιά για μας».