Ο ΟΦΗ «χτύπησε» στις καθυστερήσεις και... έκλεψε τον βαθμό κόντρα στον Λεβαδειακό
i

©intime

Ο ΟΦΗ «χτύπησε» στις καθυστερήσεις και... έκλεψε τον βαθμό κόντρα στον Λεβαδειακό

Δημήτρης Χούπης 18:31 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 22.09.2024

Με ένα γκολ του Λαμπρόπουλου στο 90+4' ο ΟΦΗ πήρε τον ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο Λεβαδειακός ήταν κοντά στην πρώτη του νίκη, αλλά το γκολ του Λαμπρόπουλου στο 90+4' έκανε το 1-1 και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΟΦΗ.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ήταν αργός, αλλά οι παίκτες του Παπαδόπουλου είχαν τις λίγες καλές στιγμές. Στα πρώτα 25' οι γηπεδούχοι απείλησαν τρεις φορές, με τον Τσάπρα και τον Μπάλτσι να χάνουν σπουδαία ευκαιρία για το 1-0. Ο πρώτος έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής, ο Χριστογεώργος δεν μπλόκαρε σωστά και ο Μπάλτσι στη συνέχεια έκανε κακή προσπάθεια, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα χέρια του τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Στη συνέχεια οι Κρητικοί πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον Λεβαδειακό, αφού δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα πήρε το προβάδισμα. Ο Μπάλτσι βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με ένα τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Χριστογεώργου για το 1-0 των γηπεδούχων.

Η συνέχεια όμως του αγώνα δεν ήταν ανάλογη, με τον ρυθμό να είναι χαμηλό και τις δύο ομάδες να μην απειλούν. Ωστόσο στο 90+4' ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον Λαμπρόπουλο, ο οποίος με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1 και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός:  Γκαραβέλης, Βήχος, Λιάγκας, Παπαδόπουλος, Τσάπρας, Μεχία, Τσοκάι, Πεντρόζο, Μπάλτσι, Ζίνι, Ρόμο

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονθάλεθ, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς, Μπαΐνοβιτς,Φούντας, Νους, Σενγκέλια, Γιουνγκ