Ετοιμάζει αλλαγές ο Λουτσέσκου στη Λιβαδειά

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Ετοιμάζει αλλαγές ο Λουτσέσκου στη Λιβαδειά

Μάνος Τσαλγατίδης 16:22 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:22 - 06.10.2024

Η «μάχη» του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά και οι σκέψεις του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού για την έβδομη αγωνιστική της Super League, όπου θέλει τη νίκη για επιστρέψει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Σχήμα με αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη Βοιωτία, λόγω και της επιβάρυνσης του γκρουπ από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ άφησε λουλούδια στη μνήμη του οπαδού που σκοτώθηκε στο νερόμυλο στη  Λιβαδειά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:14 - 06.10.2024

Ο ΠΑΟΚ άφησε λουλούδια στη μνήμη του οπαδού που σκοτώθηκε στο νερόμυλο στη Λιβαδειά

Ο ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλαθλο στη Λειβαδιά και η αποστολή των «ασπρόμαυρων» άφησε λουλούδια στο σημείο που ο 24χρονος φίλος του «Δικεφάλου του Βορρά» σκοτώθηκε το 2017.

Αρχικά, εκτός επιλογής βρίσκονται, πέραν των Τσιφτσή και Μπράντον που είναι ακόμα στα «πιτς», ο τιμωρημένος Ράχμαν Μπάμπα και οι Γιάννης Μιχαηλίδης- Ζόαν Σάστρε, που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Δεδομένα η αμυντική γραμμή θα έχει αλλαγές, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, με τον Ομάρ Κόλεϊ να επιστρέφει στη διάθεση του προπονητή του και πιθανότατα να παίρνει φανέλα βασικού. Μένει να φανεί αν ο παρτενέρ του θα είναι ο Ντέγιαν Λόβερν, κάνοντας το ντεμπούτο του με τα «ασπρόμαυρα», για να πάρει «ανάσες» ο Τόμας Κεντζιόρα, που αγωνίζεται και φέτος «non stop».

Στο αριστερό άκρο της άμυνας, υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινήσει ο Τζόναθαν Γκόμεζ, που βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή με τη νέα του ομάδα, ενώ και στην τριάδα των μεσοεπιθετικών είναι πιθανό να δούμε αλλαγές, με τους Σορετίρε και Μουργκ να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.