Χωρίς τους οπαδούς του ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά και με αίτημα για αλλαγή ώρας

Φίλοι του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά

i

© Intime

Χωρίς τους οπαδούς του ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά και με αίτημα για αλλαγή ώρας

Μάνος Τσαλγατίδης 13:25 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 01.10.2024

Τι ισχύει για το επερχόμενο ματς του ΠΑΟΚ στη Βοιωτία κόντρα στον Λεβαδειακό.

Νέα δεδομένα έχουν προκύψει αναφορικά με το κυριακάτικο (6/10) παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά με αντίπαλο τον Λεβαδειακό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ως γνωστόν, ο αγώνα είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19.00, όμως η πλευρά του Δικεφάλου υπέβαλλε αίτημα για ώρα έναρξης στις 20.30.

Αυτό είχε ζητήσει και στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν καταρτιζόταν το πρόγραμμα, λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα που προηγείται (3/10) με την Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα, ωστόσο αυτό δεν είχε γίνει δεκτό από την πλευρά του Λεβαδειακού.

Η πλευρά των Βοιωτών είχε απαντήσει επίσημα ότι αν γινόταν στις 20:30, δε θα μπορούσε να παραχωρήσει εισιτήρια για λόγους ασφαλείας. Έτσι, οι Πρωταθλητές Ελλάδας είχαν δεχθεί τότε να γίνει το ματς νωρίτερα, με την εγγύηση ότι θα έπαιρναν εισιτήρια για τους φιλάθλους τους.

Παρόλα αυτά, χθες (30/9), ο επίσημος ΠΑΟΚ ενημερώθηκε ότι η Περιφέρεια έχει αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας όλων των κερκίδων του γηπέδου της Λειβαδιάς, πλην των επισήμων.

Ο Λουτσέσκου... τρελαίνεται για τον Βαγιαννίδη, η ΑΕΚ θέλει να τον κάνει «νέο Μπρινιόλι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:28 - 01.10.2024

Ο Λουτσέσκου... τρελαίνεται για τον Βαγιαννίδη, η ΑΕΚ θέλει να τον κάνει «νέο Μπρινιόλι»

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός, ο Λουτσέσκου έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον παίκτη, ο οποίος βρίσκεται ψηλά και στη λίστα του Αλμέιδα.

Κάτι που σημαίνει ότι η ΠΑΕ Λεβαδειακός δεν μπορεί να δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ υπέβαλλε εκ νέου το ίδιο αίτημα, να επανέλθει δηλαδή η ώρα διεξαγωγής σε αυτή που είχε ζητήσει αρχικά, στις 20.30.