Με Τσόκαϊ και Κάτρη η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ

Με Τσόκαϊ και Κάτρη η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ

Sportal newsroom 23:26 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:27 - 31.08.2024

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε στην αποστολή τους δύο δανεικούς από τον Παναθηναϊκό.

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την ΑΕΚ.

Οι Βοιωτοί μετά τον Παναθηναϊκό έχουν μία ακόμα δύσκολη αποστολή, αλλά είναι αισιόδοξοι για αποτέλεσμα κόντρα στην Ένωση. Ο τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος πήρε στην αποστολή και τους νεοαποκτηθέντες Τσόκαϊ και Κάτρη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Λεβαδειακός: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (1/9, 19:00) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στην αποστολή που επέλεξε ο προπονητής μας βρίσκονται οι: Γκροφ, Γκαραβέλης, Λιάγκας, Κάσσος, Τσάπρας, Βήχος, Παπαδόπουλος, Χαβαλές, Κάτρης, Πλέγας, Μεχία, Κασέμι, Λαμαράνα, Συμελίδης, Τσόκαϊ, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι, Γιοκέ».

Θυμίζουμε την ανακοίνωση για τον Τσόκαϊ: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση των Ένις Τσόκαϊ με την μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό έως το 2025.

Ο 25χρονος Αλβανός μέσος ήρθε στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια, έχοντας αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην κροατική Όσιγεκ. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Λοκομοτίβα (Κροατία), ενώ αγωνίστηκε και στην Λάτσι της πατρίδας του.

Επιπλέον μετράει 5 συμμετοχές με την εθνική Ανδρών της Αλβανίας, κι άλλες 5 παρουσίες με την ομάδα U21.

Ένις, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού!».

Σε ό,τι αφορά τον Κάτρη ο Λεβαδειακός ανέφερε: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου κεντρικού αμυντικού Γιώργου Κάτρη, με την μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σκληρή παρτίδα της ΑΕΚ για Φοφανά και ακόμα τρεις καλές περιπτώσεις σέντερ φορ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:53 - 31.08.2024

Σκληρή παρτίδα της ΑΕΚ για Φοφανά και ακόμα τρεις καλές περιπτώσεις σέντερ φορ

Στην τελική ευθεία είναι ουσιαστικά τέσσερις διαφορετικές... "μάχες" της Ένωσης για την απόκτηση ενός επιθετικού, με την περίπτωση του Ιβοριανού φορ της Τσέλσι να βρίσκεται ανάμεσα σ' αυτές

Ο νεαρός στόπερ έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην ομάδα του Παναθηναϊκού, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής του κι αποτελεί έναν από τους πλέον ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Επιπλέον είναι διεθνής με την Εθνική Κ19, μετρώντας 8 συμμετοχές και 1 γκολ.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!