Επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα για Λεβαντόφσκι: Χάνει την πρεμιέρα στο Euro 2024 κόντρα στην Ολλανδία

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

i

©Photo by Foto Olimpik/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα για Λεβαντόφσκι: Χάνει την πρεμιέρα στο Euro 2024 κόντρα στην Ολλανδία

Κώστας Τόπας 15:38 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 11.06.2024

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα απουσιάσει από την πρεμιέρα της Πολωνίας στο Euro 2024 κόντρα στην Ολλανδία, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο φιλικό απέναντι στην Τουρκία.

Στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Τουρκία, στην πρόβα τζενεράλε πριν το Euro 2024, η Πολωνία έχασε σε δέκα λεπτά τους δύο βασικούς της επιθετικούς! Τους Κάρολ Σφιντέρσκι και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Συγκεκριμένα, ο φορ της Μπαρτσελόνα, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο στο 30’ με σκυμμένο κεφάλι. Σε μία αντεπίθεση της Πολωνίας έκανε σπριντ για να πάρει θέση, αλλά ξαφνικά επιβράδυνε. Λίγα λεπτά αργότερα έπεσε στο έδαφος και ζήτησε αλλαγή, εμφανώς απογοητευμένος.

Οπως έγινε γνωστό, λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση με την Τουρκία, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα χάσει την πρεμιέρα της Πολωνίας στο Euro 2024 κόντρα στην Ολλανδία, που είναι προγραμματισμένη για αυτήν την Κυριακή (16/06, 16:00) στο Αμβούργο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα καταλανικά Μέσα, ο τραυματισμός του «Λέβα» δεν είναι σοβαρός, αλλά θα τον κάνει να μείνει εκτός δράσης αυτή την Κυριακή κόντρα στους «οράνιε». Εάν δεν υπάρξει υποτροπή, η εθνική Πολωνίας θα περιμένει τον 35χρονο στράικερ των «μπλαουγκράνα» στους ακόλουθους αγώνες με την Αυστρία την Παρασκευή (21/06, 19:00) και τη Γαλλία την Τρίτη (25/06, 19:00).

Και όλα αυτά ενώ πριν λίγες μέρες η Πολωνία είχε χάσει και τον Μίλικ ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με το πρόβλημα στα φορ να ενδέχεται να γίνει μεγάλο! Υπενθυμίζεται ότι οι Πολωνοί είναι στον ίδιο όμιλο με Αυστρία, Γαλλία και Ολλανδία.