Ο Μπονιφέις σκόραρε, κατέβασε το σορτσάκι του και αυτή είναι η εξήγηση (vid)

Μπονιφέις

i

PrtScr

Ο Μπονιφέις σκόραρε, κατέβασε το σορτσάκι του και αυτή είναι η εξήγηση (vid)

Κώστας Τόπας 09:35 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 15.09.2024

Ο Μπονιφέις της Λεβερκούζεν κατάφερε να βρει δίχτυα κόντρα στη Χόφενχαϊμ και αποφάσισε να το πανηγυρίζει, κατεβάζοντας το σορτσάκι του και κοιτάζοντας προς τις εξέδρες.

Επειτα από 29 λεπτά αγώνα, η Λεβερκούζεν κατάφερε να αυξήσει το προβάδισμα της απέναντι στη Χόφενχαϊμ με ένα θεαματικό γκολ του Βίκτορ Μπονιφέις. Μέχρι τότε όλα μοιάζουν φυσιολογικά, αλλά ο Νιγηριανός επιθετικός πρωταγωνίστησε στη συνέχεια σε μία από τις εικόνες του Σαββατοκύριακου.

Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος, ο Μπονιφέις κινήθηκε προς την εξέδρα των φιλάθλων της Λεβερκούζεν και κατέβασε το σορτσάκι του πανηγυρίζοντας με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο τα γκολ. Ενας ασυνήθιστος πανηγυρισμός που γρήγορα προκάλεσε έκπληξη στη Γερμανία

«Το μεγάλο μυστήριο του Μπονιφέις... Τι υποτίθεται ότι σημαίνει αυτό;», ρωτά για αυτές τις εικόνες η εφημερίδα Bild. «Ο Μπονιφέις προκάλεσε σάλο με τον περίεργο πανηγυρισμό του», γράφει η Sport1 στην ιστοσελίδα του.

Το γκολ που σημείωσε ο Μπονιφέις είναι το πρώτο του επιθετικού αυτή τη σεζόν στην Bundesliga. Ο Νιγηριανός έκανε εξαιρετική εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σημειώνοντας δύο γκολ και δίνοντας μια ασίστ. Από την άφιξή του την περασμένη σεζόν, ο επιθετικός ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες του Τσάμπι Αλόνσο και στην πρώτη του σεζόν σημείωσε 21 γκολ σε 34 αγώνες.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Μπονιφέις εξήγησε την αμφιλεγόμενη γιορτή στα μέσα ενημέρωσης: «Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν, το έκανα μπροστά στους θαυμαστές μας. Είναι μια τάση στο TikTok από μια μεγάλη επιρροή στη Νιγηρία. Το υποσχέθηκα ότι θα το πανηγυρίσω έτσι».