Πρώτη ήττα για τη Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα μετά από 462 ημέρες!

Φωτ. IMAGO

Πρώτη ήττα για τη Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα μετά από 462 ημέρες!

Sportal newsroom 21:41 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 31.08.2024

Η Λεβερκούζεν παρότι έκανε ότι ήθελε στο πρώτο 45λεπτο και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, είδε τη Λειψία να κάνει ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και να της φέρνει τούμπα το παιχνίδι (2-3), αναγκάζοντας την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο στην πρώτη της ήττα στην Bundesliga μετά από 44 παιχνίδια.

Απέναντι στην νταμπλούχο Λεβερκούζεν, στο 2-0 που βρέθηκε να χάνει στη «Μπάι Αρένα», η Λειψία όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά με μία εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο μέρος νίκησε με 3-2 τις «ασπιρίνες», στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν στην Bundesliga.

Με τον Λοί Οπέντα σε μεγάλο βράδυ (σκόραρε δις) οι «κόκκινοι ταύροι» ζευγάρωσαν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα και με τον τρόπο που το έκαναν πήραν μεγάλη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια της περιόδου.

Απίστευτη ματσάρα ανάμεσα σε Στουτγάρδη και Μάιντζ χωρίς νικητή, κόλλησαν στο «μηδέν» Βέρντερ Βρέμης και Ντόρτμουντ
BUNDESLIGA

18:35 - 31.08.2024

Απίστευτη ματσάρα ανάμεσα σε Στουτγάρδη και Μάιντζ χωρίς νικητή, κόλλησαν στο «μηδέν» Βέρντερ Βρέμης και Ντόρτμουντ

Όσες φορές κι αν προηγήθηκε η Στουτγάρδη, η Μάιντζ είχε πάντα απάντηση, με αποτέλεσμα να μας χαρίσουν ένα φοβερό παιχνίδι που έληξε ισόπαλο (3-3). Ισόπαλη ήρθε και η αναμέτρηση της Βέρντερ Βρέμης με την Ντόρτμουντ, αλλά χωρίς σκορ.

Από την άλλη η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο ηττήθηκε μετά από πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, 462 μέρες και 44 ματς συγκεκριμένα, και παρότι είναι αρχή ακόμη στη σεζόν αυτό το αποτέλεσμα είναι «τροφή για σκέψη» τόσο για τον Ισπανό, όσο και για τους παίκτες του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!