Ατσάλινη η Λεβερκούζεν, πήρε στα πέναλτι το Super Cup

Ατσάλινη η Λεβερκούζεν, πήρε στα πέναλτι το Super Cup

Sportal newsroom 23:50 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:51 - 17.08.2024

Η Λεβερκούζεν κατέκτησε το Super Cup Γερμανίας κόντρα στην Στουτγκάρδη.

Η νταμπλούχος Γερμανίας Λεβερκούζεν αντιμετώπισε την δευτεραθλήτρια Στουτγκάρδη στον τελικό του Super Cup και κατέκτησε τον τρίτο της τίτλο μέσα σε λίγους μήνες.

Με την γνωστή συνταγή. Ποιότητα και μαχητικότητα. Η ομάδα του Τσάβι Αλόνσο βρέθηκε να χάνει 2-1 κι ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες, αλλά δεν τα παράτησε.

Ισοφάρισε, ως συνήθως, στο φινάλε και στα πέναλτι ήταν πιο ψύχραιμη και πανηγύρισε τον τίτλο. Ο Μπονιφάς άνοιξε το σκορ στο 11’ για τους πρωταθλητές, αλλά ο Μιγιό ισοφάρισε για την Στουτγκάρδη στο 15’.

Στο 37’ η Λεβερκούζεν έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τεριέ κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Στουτγκάρδη, που προηγήθηκε 2-1 με τον Ουντάβ. Η Λεβερκούζεν δεν το έβαλε κάτω και στο 88’ ισοφάρισε με τον Σικ, έπειτα από ασίστ του Γκριμάλντο.

Στη ρώσικη ρουλέτα η Λεβερκούζεν πανηγύρισε με 4-3, αφού έχασαν πέναλτι για την Στουτγκάρδη οι Κρέτσιγκ, Κατόμπα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!