Τρομακτικό ατύχημα για αστέρα της Λεβερκούζεν: «Ο Θεός αποφάσισε ότι δεν ήρθε η ώρα μου»

Το αυτοκίνητο του Μπονιφέις

Τρομακτικό ατύχημα για αστέρα της Λεβερκούζεν: «Ο Θεός αποφάσισε ότι δεν ήρθε η ώρα μου»

Κώστας Τόπας 15:06 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 20.10.2024

Ο Βίκτορ Μπονιφέις της Λεβερκούζεν ενεπλάκη σε πολύ σοβαρό τροχαίο, λίγες ώρες μετά τον αγώνα με την Άιντραχτ Φρανφκούρτης.

Ο επιθετικός της ΛεβερκούζενΒίκτορ Μπονιφέις, ενεπλάκη σε πολύ σοβαρό τροχαίο, όπως ανακοίνωσε αυτή την Κυριακή (20/10), αναρτώντας φωτογραφίες από το βαριά κατεστραμμένο αυτοκίνητό του στον λογαριασμό του στο Instagram, τέσσερις ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τη Μπρεστ (23/10, 19:45) στο Champions League.

«Ο Θεός είναι μεγάλος. Ο Θεός αποφάσισε ότι δεν ήρθε η ώρα μου», σχολίασε ο επιθετικός της Λεβερκούζεν σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram, την οποία συνόδευσε με δύο φωτογραφίες και δύο βίντεο πριν τη διαγράψει.

Σε μια από τις φωτογραφίες φαίνεται το δεξί μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου να είναι σπασμένο και η οροφή κατεστραμμένη. Οπως επίσης και ο επιθετικός της Λεβερκούζεν να έχει τραυματιστεί ελαφρώς στο χέρι του.

Πριν ταξιδέψει στη Βρετάνη για να αντιμετωπίσει την Μπρεστ στο Champions League με την Λεβερκούζεν, ο Βίκτορ Μπονιφέις σημείωσε το νικητήριο γκολ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1) το απόγευμα του Σαββάτου (19/10), επιτρέποντας στην ομάδα του να μείνει στο -3 από την πρωτοπόρο Λειψία και Μπάγερν.

Οι «ασπιρίνες» σε ερώτηση που τους έγινε από την Bild καθησύχασαν τους πάντες, τονίζοντας πως ο Μπονιφέις είναι καλά στην υγεία του.