Γιατί ο προπονητής της Αγγλίας δεν τραγουδάει τον εθνικό ύμνο - Χαμός στη χώρα, τι θα κάνει σήμερα στο Γουέμπλεϊ

Φωτ. IMAGO

Γιατί ο προπονητής της Αγγλίας δεν τραγουδάει τον εθνικό ύμνο - Χαμός στη χώρα, τι θα κάνει σήμερα στο Γουέμπλεϊ

Sportal newsroom 15:28 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 10.09.2024

Έντονη κριτική ασκήθηκε στον Λι Κάρσλεϊ επειδή δεν τραγούδησε τον εθνικό ύμνο της Εθνικής Αγγλίας στο ματς κόντρα στην Ιρλανδία κι όλοι περιμένουν τι θα κάνει απόψε στον εντός έδρας αγώνα των «τριών λιονταριών» με την Φινλανδία.

Μπορεί το ντεμπούτο του Λι Κάρσλεϊ στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας να συνδυάστηκε με νίκη, όμως το φινάλε του ματς βρήκε τον υπηρεσιακό προπονητή να βάλλεται πανταχόθεν, για την επιλογή του να μην τραγουδήσει την ώρα του εθνικού ύμνου.

Συγκεκριμένα την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Αγγλίας ,με τον γεννημένο στο Μπέρμιγχαμ Κάρσλι, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει μάλιστα 40 φορές την εθνική Ιρλανδίας ως ποδοσφαιριστής, να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα τραγουδήσει το God Save the King και να κρατάει «σφραγισμένα» τα χείλη του.

Η στάση του αυτή έφερε σεισμό στα social media καθώς πολλοί Άγγλοι δημοσίευσαν οργισμένα μηνύματα εναντίον του, με τον αρθρογράφο της Daily Mail, Τζεφ Πάουελ να απαιτεί από την FA να τον απολύσει σήμερα γράφοντας μεταξύ άλλων πως «η άρνησή του να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο είναι προδοσία και δεν είναι σε θέση να κάθεται στον πάγκο της Αγγλίας».

Απόψε (21:45) η Εθνική Αγγλίας υποδέχεται την Φινλανδία στο «Γουέμπλεϊ» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Nations League κι όλοι περιμένουν να δουν τι θα κάνει ο Λι Κάρσλεϊ. Ουδείς γνωρίζει, αλλά μετά από τις μεγάλες αντιδράσεις και με δεδομένο ότι παίζει με τη Φινλανδία κι εντός έδρας ίσως τον τραγουδήσει.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!