Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Λιάβας!

Λιάβας

i

© Intime

Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Λιάβας!

Μάνος Τσαλγατίδης 11:41 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 29.05.2024

Ο ΠΑΟΚ τσεκάρει ενεργά την εγχώρια αγορά...

Όπως διαβάσατε τη Δευτέρα 27/5 ο ΠΑΟΚ έχει στη λίστα του τον Κωνσταντίνο Θυμιάνη που μένει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό.

Οι «ασπρόμαυροι», θέλουν να εντάξουν ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ τους, προκειμένου να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές με ταλέντο από το εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά και για να είναι εντάξει με τις λίστες της UEFA όταν έρθει η στιγμή των ευρωπαϊκών προκριματικών.

Έτσι, όπως γίνεται κατανοητό στις μεταγραφικές λίστες του ΠΑΟΚ υπάρχουν και άλλοι γηγενείς ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από αυτούς που βρίσκεται ψηλά στη λίστα ενδιαφέροντος του Δικεφάλου είναι και ο δεξιός μπακ του Παναιτωλικού, Γιώργος Λιάβας.

Πρόκειται για έναν 23χρονο ποδοσφαιριστή που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 37 συμμετοχές με 2 γκολ και 5 ασίστ. Συνολικά έχει φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού 118 φορές, ενώ ήταν και διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας.

Ο Λιάβας όχι μόνο είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ, αλλά όπως και με την περίπτωση του Θυμιάνη αναμένονται άμεσα εξελίξεις στο θέμα της πιθανής συνεργασίας του με τους «ασπρόμαυρους».

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ έχει το μυαλό του ήδη στην επόμενη σεζόν, με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ήδη έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό, ενώ στις προθέσεις της για την ενίσχυση της ομάδας είναι και παίκτες από την ελληνική αγορά. Έλληνες ποδοσφαιριστές, που έχουν ταλέντο να σταθούν στον ΠΑΟΚ και να δώσουν λύσεις. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Κώστας Θυμιάνης, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από Έλληνες παίκτες, διότι αν στην πορεία παραχωρηθεί ένας από τους Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, ενώ είναι πιθανό να μην μείνει ο Τσιγγάρας, υπάρχει πρόβλημα με τη λίστα που θα δηλωθεί στην UEFA για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Θυμιάνης προέρχεται από δύο εξαιρετικές σεζόν στον Πανσερραϊκό. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, ήταν βασικός στα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία κι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια για την παραμονή στη Stoiximan Superleague. Σε αρκετά παιχνίδια φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.