«Η Λανς θα περιμένει τον Λιβάι Γκαρσία μέχρι τις 15 Αυγούστου»

Λιβάι Γκαρσία

i

© Intime

«Η Λανς θα περιμένει τον Λιβάι Γκαρσία μέχρι τις 15 Αυγούστου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:48 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 14.08.2024

Ο Λιβάι Γκαρσία αποτελεί διακαή πόθο της Λανς, ωστόσο η ομάδα της Γαλλίας έβαλε το δικό της... deadline για την περίπτωση του 25χρονου επιθετικού.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα μεταγραφικά σενάρια σχετικά με τη μετακίνηση του Λιβάι Γκαρσία στη Λανς έχουν πάρει... φωτιά, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια εξέλιξη. Ο 25χρονος επιθετικός της ΑΕΚ αποτελεί διακαή πόθο των Γάλλων, οι οποίοι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με την «Equipe», η Λανς θα πραγματοποιήσει κι άλλες προτάσεις στην Ένωση με σκοπό να βρεθεί η «χρυσή» τομή, όμως δεν θα δείξει μεγάλη υπομονή στο συγκεκριμένο ζήτημα. Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας έβαλε ένα... deadline, το οποίο λήγει στις 15 Αυγούστου. Εάν μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο δεν έχει πραγματοποιηθεί αισίως η μεταγραφή, η Λανς θα κινηθεί για άλλον ποδοσφαιριστή.

Σε ότι αφορά την πλευρά της Ένωσης, οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα μπουν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης τουλάχιστον για τη δεδομένη χρονική στιγμή, δηλαδή πριν τα ευρωπαϊκά προκριματικά, αλλά και με τα συγκεκριμένα δεδομένα.

Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ έχει ήδη απορρίψει την πρόταση των 21,5 εκατ. ευρώ της Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει μεταφέρει στον ποδοσφαιριστή την επιθυμία να του ανανεώσει το συμβόλαιο με αποδοχές που θα φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Εξυπακούεται πως ο Γκαρσία έχει στο μυαλό του την πρόκληση ενός πολύ καλύτερου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

Ειδικά από την στιγμή που βλέπει πως ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες τοπ πρωταθλημάτων. Είναι όμως 26χρονών και ξέρει πως είναι ακόμα στην διαδικασία της ποδοσφαιρικής εκτόξευσης. Όπως η ΑΕΚ επενδύει στην παρουσία του Γκαρσία καταρχάς στα ευρωπαϊκά προκριματικά, σ' αυτό το σκεπτικό και στην ίδια... γραμμή είναι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Υπενθυμίζεται πως το όνομα του Λιβάι Γκαρσία έχει συνδεθεί με ουκ ολίγες ομάδες, με τα σενάρια τις τελευταίες μέρες να τον συνδέουν με ομάδες όπως η Σέλτικ και η Λιόν. Μάλιστα, η πρώτη φαίνεται να αδυνατεί να ικανοποιήσει τα οικονομικά «θέλω» της ΑΕΚ και ως εκ τούτου αποχωρεί σιγά - σιγά από την κούρσα της διεκδίκησης, στην οποία φαίνεται πως βρίσκονται συνολικά 14 ομάδες.