Αλλάζει ο εκτελεστής πέναλτι της Λίβερπουλ; - Τι είπε ο Κλοπ

Γιούργκεν Κλοπ - Μοχάμεντ Σαλάχ

i

©Befunky

Αλλάζει ο εκτελεστής πέναλτι της Λίβερπουλ; - Τι είπε ο Κλοπ

Κώστας Τσιακλής • 13:10 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 14.08.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε πως θα συζητήσει με τον Μοχάμεντ Σαλάχ για το αν θα παραμείνει ο εκτελεστής των πέναλτι της Λίβερπουλ μετά τις δύο άστοχες εκτελέσεις του Αιγύπτιου.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αποκάλυψε πως θα γίνει συζήτηση για το ποιος θα είναι ο εκτελεστής πέναλτι των «κόκκινων» μετά και τη νέα άστοχη προσπάθεια του Μοχάμεντ Σαλάχ στο ματς με την Άρσεναλ.

Ο Γερμανός επέλεξε να μην βλέπει την εκτέλεση του Αιγύπτιου επιθετικού και κοίταζε προς την εξέδρα που βρισκόταν πίσω του. Αυτό ξεγέλασε τον Κλοπ, ο οποίος στην αρχή πίστεψε ότι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα και έσφιξε τη γροθιά του ωστόσο στη συνέχεια συνηδητοποίησε ότι ο Σαλάχ ήταν άστοχος.

Ο Κλοπ μίλησε για το περιστατικό και ανέφερε πως θα μιλήσει με τον Σαλάχ για το αν θα παραμείνει ο εκτελεστής των πέναλτι. Συγκεκριμένα ο 55χρονος τεχνικός είπε: «Το πέναλτι το είδα μόνο μετά το παιχνίδι. Μερικοί άνθρωποι στο πλήθος αντέδρασαν, οπότε όταν δεν βλέπεις το πέναλτι, αντιδράς σε αυτό που βλέπει ο κόσμος και μερικοί άνθρωποι προφανώς νόμιζαν ότι η μπάλα ήταν μέσα αλλά δεν ήταν. Έχασε το γκολ. Γι' αυτό για ένα δευτερόλεπτο η γροθιά, και μετά κατάλαβα, «Ω, ο Μο δεν πανηγυρίζει» και μετά συνειδητοποίησα ότι η μπάλα δεν ήταν μέσα. Αυτό είναι κάτι για το οποίο θα μιλήσουμε αλλά όχι εδώ».

Ο Σαλάχ είχε αστοχήσει σε πέναλτι και στην εκτός έδρας ήττα της Λίβερπουλ από τη Μπόρνμουθ τον περασμένο Μάρτιο και πλέον ξεκίνησε μεγάλη συζήτηση για το ποιος θα πρέπει να εκτελεί τις συγκεκριμένες φάσεις. Όπως αποδείχθηκε πέρσι, οι «κόκκινοι» διαθέτουν αρκετούς καλούς εκτελεστές αφού κατέκτησαν δύο κύπελλα (FA Cup και League Cup) στην διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Τσέλσι.