Εξαλλος ο Κλοπ για την συνέντευξη Τύπου και τις φωνές των Γάλλων: «Ποιος το σκέφτηκε;»! (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Εξαλλος ο Κλοπ για την συνέντευξη Τύπου και τις φωνές των Γάλλων: «Ποιος το σκέφτηκε;»! (vid)

Κώστας Τόπας 09:34 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 14.08.2024

Εξαγριωμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος απόρησε με την οργάνωση της Τουλούζ.

Η Λίβερπουλ γνώρισε ήττα σοκ από την Τουλούζ με 3-2 και η πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Europa League πήρε παράταση. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική των ομίλων, ο τεχνικός των «Reds», Γιούργκεν Κλοπ έπρεπε να έρθει αντιμέτωπος με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Για να εμφανιστεί μπροστά στα Μέσα ενημέρωσης μετά από αυτή την ήττα, ο Γερμανός τεχνικός χρειάστηκε να σπρώξει μέσα από το πλήθος που τον επευφημούσε, πριν καθίσει μπροστά στα μικρόφωνα. Οι πολλοί οπαδοί που ήταν παρόντες έξω συνέχισαν να κάνουν έναν εκκωφαντικό θόρυβο, τόσο που ο προπονητής της Λίβερπουλ μπορούσε να απαντήσει μόνο σε δύο ερωτήσεις πριν εκραγεί από θυμό.

Ο Γιούργκεν Κλοπ εγκατέλειψε γρήγορα τη συνέντευξη Τύπου, διακόπτοντας απότομα τις δηλώσεις του, από τον θόρυβο των οπαδών. «Ποιος το σκέφτηκε αυτό;» απόρησε ο Κλοπ που φανέρωσε ξεκάθαρα την ενόχλησή του...

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η γαλλική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 36' με τον Ντονούμ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τσιμίκα και πλασέ έκανε το 1-0. Στο 58' ο Νταλίνγκα βρέθηκε τετ α τετ με τον Κέλεχερ και με πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Τουλούζ. Στο 74' η Λίβερπουλ μείωσε χάρη στο αυτογκόλ του Κάσερες, αλλά δύο λεπτά μετά η γαλλική ομάδα έκανε το 3-1 με τον Μαγκρί, ο οποίος σε κενή εστία έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στην Τουλούζ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ όμως μείωσε και πάλι με τον Ζότα, ο οποίος με ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το 3-2. Στην τελευταία φάση του αγώνα οι «κόκκινοι» σκόραραν με τον Κουανσά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε γιατί προηγουμένως ο ΜακΚάλιστερ είχε ακουμπήσει την μπάλα με το χέρι.