Ο Κονατέ έκανε «καντάδα» στον Τσιμίκα για τα ratings στο EA Sports FC 24 (vid)

Κονατέ και Τσιμίκας

i

PrtScr

Ο Κονατέ έκανε «καντάδα» στον Τσιμίκα για τα ratings στο EA Sports FC 24 (vid)

Κώστας Τόπας 12:44 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 14.08.2024

Ο Κώστας Τσιμίκας παρέλαβε την κάρτα του για το βιντεοπαιχνίδι EA Sports FC 24, από τον συμπαίκτη του Ιμπραϊμά Κονατέ ο οποίος έκανε... καντάδα στον «Greek Scouser» για να του παραδώσει το δώρο του.

Ιμπραϊμά Κονατέ και Ντιόγκο Ζότα μοίρασαν τις κάρτες με τις βαθμολογίες στους συμπαίκτες τους στη Λίβερπουλ, από το ολοκαίνουργιο EA Sports FC 24. 

Οι Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ και Ντόμινικ Σζομποσλάι ήταν σε διαφωνία για τη βαθμολογία που έλαβαν στο βιντεοπαιχνίδια για τα σουτ, ο Ντάργουιν Νιούνιες στάθηκε στην ταχύτητα που του έδωσε το EA Sports FC 24, ενώ ο Λουίς Ντίας δεν ήταν σύμφωνος με τα νούμερα στην άμυνά του.

Ο Κώστας Τσιμίκας πάντως έκλεψε την παράσταση. Ο Κονατέ έπρεπε να δώσει την κάρτα στον 27χρονο Έλληνα διεθνή αμυντικό αλλά για να την παραλάβει ο τελευταίος έπρεπε ο Γάλλος στόπερ να του κάνει καντάδα σαν άλλος... Ρωμαίος. 

Ο «Greek Scouser» μάλιστα με χιούμορ ξεκίνησε να απαγγέλει το έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, κάνοντας άπαντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

Η Λίβερπουλ έχει ανατρέψει ήδη περισσότερα ματς απ' ότι πέρσι!
PREMIER LEAGUE

21:06 - 28.09.2023

Η Λίβερπουλ έχει ανατρέψει ήδη περισσότερα ματς απ' ότι πέρσι!

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-1 της Λέστερ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Carabao Cup. Με αυτήν την ανατροπή, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε τις πέντε φέτος και ξεπέρασε ήδη τον περσινό απολογισμό της στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Για την ιστορία πάντως ο Κώστας Τσιμίκας βαθμολογία με Overall 77, έχοντας 80 ταχύτητα, 56 σουτ, 72 στις πάσες, 75 στις ντρίμπλες, 72 στην άμυνα και 75 στην φυσική κατάσταση.