Λίγα πράγματα ο... πειραματικός Αρης έμεινε στο μηδέν με την Ντόρντρεχτ
i

@arifc

Λίγα πράγματα ο... πειραματικός Αρης έμεινε στο μηδέν με την Ντόρντρεχτ

Αλέξης Σαββόπουλος 17:55 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 27.07.2024

Με δυο πρόσωπα ο Αρης, μέτριος και ανόρεκτος στο πρώτο και βελτιωμένος αλλά άσφαιρος στην επανάληψη, έμεινε στο 0-0 με την Ντόρντρεχτ. Ντεμπούτο για Σίστο, αποβλήθηκε ο Μάντζιος στο φινάλε του ημιχρόνου για διαμαρτυρία στο διαιτητή.

Στο δεύτερο από τα τρια φιλικά επί Ολλανδικού εδάφους ο Αρης, έμεινε στο 0-0 με την Ντόρντερχτ, ομάδα 2ης κατηγορίας που έγινε στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ολλανδίας στην Ουτρέχτη. Η εικόνα του Αρη είχε δυο πρόσωπα. Μέτριο έως κακό στο πρώτο 45λεπτο, χωρίς όμως να κινδυνεύσει και ιδιαίτερα και σαφώς καλύτερο αλλά με κακές τελικές ενέργειες στην επανάληψη.

Ο Μάντζιος σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Αλκμααρ είχε να διαχειριστεί δυο ακόμη ξαφνικές απουσίες αφού Πάβισιστς και Φεράρι έμειναν εκτός λόγω ίωσης. Ετσι χρησιμοποίησε βασικό στον άξονα το νεαρό Μεμέτογλου απο την Κ19 μαζί με τους Πάρντο και Μάνου Γκαρθια και τον Παναγίση σε ρόλο αριστερού μπακ. Ο Φατόρε παρέμεινε στο δεξί άκρο, ο Κουέστα στο τέρμα και ο Μπράμπετς είχε παρτενέρ του τον Ρόουζ. Στην επίθεση, βασικός ξεκίνησε ο Μορόν με τους Σίστο και Σουλεϊμάνοφ στα δυο άκρα. Η εικόνα του Αρη ήταν μέτρια στο πρώτο 45λεπτο. Χωρίς εντάσεις, με αδυναμία να κρατήσει μπάλα και να αναπτυχθεί σωστά είτε απο τον άξονα είτε από τα πλάγια, απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα που έκανε τις φάσεις της στην εστία του Κουέστα.

Την πρώτη του φάση ο Αρης την έκανε στο 30΄ με τον Σίστο που πήρε την πάσα απο τον Σουλεϊμάνοφ αλλά εκτέλεσε στην κλωστή γωνία, ενώ η Ντόρντρεχτ είχε τη μεγάλη ευκαιρία

με τον Κορέντε στο 44΄ σε τετ-α-τετ που αποσώβησε ο Κουέστα. Στα αξιοσημείωτα, η αποβολή του Μάντζιου με κόκκινη κάρτα απο το διαιτητή για έντονη διαμαρτυρία για ένα φάουλ που δεν δόθηκε στον Μορόν.

Στην επανάληψη ο Μάντζιος προχώρησε αρχικά σε τέσσερις αλλαγές με Ζουλ, Σαβέριο, Σαμόρα και Φετφατζίδη που αμέσως βελτίωσαν την εικόνα του Αρη που στο δίλεπτο 47-48 έκανε δυο ευκαιρίες με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φετφατζίδη και μια κεφαλιά του Ρόουζ. Ο Αρης κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα και συνέχιζε να δημιουργεί προυποθέσεις για γκολ όπως με τον Σαμόρα στο 70΄ και μια ωραία ενέργεια του Σουλεϊμάνοφ στο 76΄ που γύρισε στον Σαβέριο το σουτ του οποίου κόντραρε στα σώματα, όμως την μεγάλη ευκαιρία την είχαν οι Ολλανδοί στο 85΄ αλλά ο Κουέστα είπε και πάλι όχι στο τετ-α-τετ του Ινόκε.

Αρης: Κουέστα, Ρόουζ, Μπράμπετς (58΄ Βέλεθ), Φατόρε (69΄ Μοντόγια), Παναγίδης, Μεμέτογλου (45’ Ζουλ), Πάρντο (83΄ Σεβαστίδης), Μάνου Γκαρθία (46΄Φετφατζίδης), Σουλεϊμάνοφ (79΄ Αγοραστός), Σίστο (46΄ Σαβέριο), Μορόν (46΄ Σαμόρα).

Άρης: Θέλει τον Μόντσου από τη Βαγιαδολίδ και έκανε πρόταση για να τον αποκτήσει (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:05 - 26.07.2024

Άρης: Θέλει τον Μόντσου από τη Βαγιαδολίδ και έκανε πρόταση για να τον αποκτήσει (vids)

Ο 25χρονος Ισπανός κεντρικός μέσος που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των κιτρινόμαυρων για την ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής σύμφωνα και με την Marca. Επιβεβαίωση από τον Άρη.