Λίγες ώρες θα περιμένει ακόμη τον Φοφανά η ΑΕΚ - Εναλλακτική ο Πιερό της Μακάμπι Χάιφα

Φωτ. IMAGO

Λίγες ώρες θα περιμένει ακόμη τον Φοφανά η ΑΕΚ - Εναλλακτική ο Πιερό της Μακάμπι Χάιφα

Κώστας Τσίλης 13:31 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 08.09.2024

Στην Ένωση μέχρι και το βράδυ θέλουν να έχουν κλείσει οριστικά το θέμα του φορ, είτε με τον Ιβοριανό της Τσέλσι, είτε με κάποια άλλη περίπτωση, με τον επιθετικό της Μακάμπι Χάιφα να βρίσκεται στην λίστα

Για την ΑΕΚ η σημερινή μέρα είναι η καθοριστική για το θέμα της μεταγραφής του φορ. Δεν υπάρχει άλλωστε περισσότερος χρόνος για ξόδεμα και αυτό είναι ξεκάθαρο. Ενώ δεν υπάρχει στο τραπέζι η επιλογή να μην αποκτηθεί φορ. Επομένως στην ΑΕΚ μέχρι και το βράδυ θέλουν να έχουν ξεκαθαρίσει την υπόθεση.

Την απάντηση της Τσέλσι, ακόμα και απόψε, περιμένει η ΑΕΚ για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα Φοφανά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:41 - 07.09.2024

Την απάντηση της Τσέλσι, ακόμα και απόψε, περιμένει η ΑΕΚ για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα Φοφανά

Η συμφωνία με τους Λονδρέζους έχει "κολλήσει" σε μια σειρά από τελικούς όρους, η Ένωση έχει προτείνει μια φόρμουλα προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια και πλέον περιμένει άμεσα απάντηση

Στην περίπτωση του Ντατρό Φοφανά, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, η ΑΕΚ έχει καταθέσει την τελική της αντιπρόταση στην Τσέλσι, ως προς την φόρμουλα για κάποιους όρους της συμφωνίας. Θα περιμένει για λίγες ώρες ακόμα την απάντηση των Άγγλων. Σε διαφορετική περίπτωση θα στραφεί άμεσα σ' εναλλακτικές λύσεις που έχει κρατήσει ανοιχτές στο τραπέζι.

Μια εξ αυτών, δεδομένα είναι του Φραντζί Πιερό. Πρόκειται για τον 29χρονο σέντερ φορ από την Αϊτή, που παίζει στην Μακάμπι Χάιφα. Οι Ισραηλινοί έγραψαν νωρίς σήμερα πως υπάρχει ομάδα από την Ελλάδα που έχει καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει. Το όνομα του Πιερό είναι στο τραπέζι για την ΑΕΚ. Έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με την Μακάμπι, όμως φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει και για όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ με τον πόλεμο.

Είναι μια εναλλακτική που η ΑΕΚ εξετάζει, μαζί με ακόμα μια περίπτωση φορ. Με προοπτική να κλείσει το deal απόψε το βράδυ. Έτσι κι αλλιώς τα οικονομικά δεδομένα και στις δυο αυτές περιπτώσεις, προφανώς και είναι πολύ διαφορετικά και πολύ πιο προσιτά, σε σχέση με την περίπτωση του Φοφανά. Πάντως η ΑΕΚ θέλει απόψε να το έχει κλείσει. Επομένως δεδομένα δουλεύει εντατικά και προς την κατεύθυνση της εναλλακτικής λύσης. Και είναι εφικτό να κλείσει το deal, παρότι ο Πιερό, για παράδειγμα, είναι βασικός και μέχρι τώρα στη σεζόν στη Μακάμπι, με τρία γκολ σε τέσσερα παιχνίδια σε Ευρώπη και Ισραήλ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!