Δύσκολο «διπλό» της Μαρσέιγ επί της Ρεν

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Μαρσέιγ

i

© Twitter

Δύσκολο «διπλό» της Μαρσέιγ επί της Ρεν

Sportal newsroom 23:45 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 14.08.2024

Η Μαρσέιγ πήρε δύσκολο «διπλό» με 1-0 στην έδρα της Ρεν και αρχίσει να εδραιώνεται στη δεύτερη θέση.

Η Μαρσέιγ πήρε δύσκολο διπλό στην έδρα της Ρεν, κερδίζοντας 1-0 για την 26η αγωνιστική της Ligue 1. Το μοναδικό γκολ του αγώνα το έβαλε ο Κολάσινατς στο 57'.  Η ομάδα της Μασσαλίας με αυτή τη νίκη αρχίζει να εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, καθώς αύξησε τη διαφορά από την τρίτη Μονακό στους τέσσερις πόντους. Συγκεκριμένα έχει 55 βαθμούς σε αντίθεση με τη Ρεν που είναι στην πέμπτη θέση με 46 βαθμούς και παραμένει στις «ευρωπαϊκές» θέσεις.

Η Μονακό δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Τρουά, φέρνοντας ισοπαλία 2-2. Ο Κουαμέ άνοιξε το σκορ για την Τρουά στο 31' αλλά οι «Μονεγάσκοι» έκαναν την ανατροπή. Ο Μπεν Γιεντέρ με δύο γκολ στο 80' και στο 83' γύρισε το ματς, αλλά η Τρουά δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα. Με γκολ του Ουγκμπί το 90+1' έκανε το τελικό 2-2. Στην τρίτη θέση με 51 πόντους είναι η Μονακό  που έχασε την ευκαιρία να περάσει δεύτερη, στην προτελευταία θέση είναι η Τρουά με είκοσι βαθμούς. 

Χωρίς σκορ (0-0) έληξε ο αγώνας της Λυών με την Λοριάν. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν απομακρύνονται κι άλλο από τις «ευρωπαϊκές» θέσεις, καθώς βρίσκεται στην δέκατη θέση με 39 βαθμούς εφτά πίσω από την πέμπτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League. Στην ένατη θέση με σαράντα πόντους είναι η Λοριάν.