Έφυγε με «διπλό» από το Μονπελιέ η Ρεμς, νίκη και για το Στρασβούργο
i

© Photo by Sylvain Lefevre/Getty Images

Έφυγε με «διπλό» από το Μονπελιέ η Ρεμς, νίκη και για το Στρασβούργο

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:57 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 14.08.2024

Η Ρεμς έφτασε στη δεύτερη διαδοχική της νίκη επικρατώντας με 3-1 εκτός έδρας της Μονπελιέ, ενώ το Στρασβούργο πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Τουλούζ.

Άφησε πίσω της την ήττα από τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα και έχει πάρει φόρα η Ρεμς, που μετά τη νίκη επί της Κλερμόν, επικράτησε και της Μονπελιέ εκτός έδρας με 3-1 το απόγευμα της Κυριακής (27/8), για την 3η αγωνιστική της Ligue 1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Νακαμούρα, ενώ έπειτα από 5 λεπτά άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Αμπντελχαμίντ. Στο 41' ο Τεούμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 45+3', με τον Αλ Ταμάρι να γράφει το 1-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι μπήκε και στην επανάληψη η Ρεμς, η οποία στο 56' πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Τεούμα να βρίσκει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μάλιστα, στο 64' «άγγιξε» και τέταρτο γκολ, όμως ο Ντιακιτέ αστόχησε από την άσπρη βούλα και το 1-3 έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Την ίδια ώρα, το Στρασβούργο πανηγύρισε τη νίκη επί της Τουλούζ με 2-0, σε μία αναμέτρηση που ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Μετά από ένα «φτωχό» πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και άνοιξαν το σκορ στο 56', όταν ο Μπελεγκάρντε «σέρβιρε» στον Εμέγκχα κι εκείνος πλάσαρε τον Ρέστες, ενώ στο 89' ο Μπελεγκάρντε μετά την ασίστ πέτυχε και γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Tags: